Kast op maat voor jouw slaapkamer

Zoek jij een kast op maat voor jouw slaapkamer? Voor de perfecte indeling van jouw slaapkamer is een slaapkamerkast op maat een goed idee. Je benut de beschikbare ruimte optimaal en kan kiezen voor de perfecte indeling voor jouw kleding en accessoires. Bovendien kan je de buitenkant van de kast passend maken met de rest van het interieur van jouw slaapkamer.

Bij Groter in Wonen hebben we alles om van jouw slaapkamer een droomslaapkamer te maken. Zoek je alleen één of meerdere slaapkamer inbouwkasten op maat of is jouw slaapkamer aan een compleet nieuwe inrichting toe? Kom langs in onze slaapwinkel in Maastricht of maak alvast een afspraak met één van onze interieurspecialisten om jouw wensen door te spreken.

Creëer een slaapkamer om van/in te dromen

Slaap je op zolder onder een schuine kant of hebt je specifieke wensen waar jouw kledingkast aan moet voldoen? Overweeg dan eens op een inbouwkast voor de slaapkamer te maken. Wanneer je kiest voor een inbouwkast voor de slaapkamer op maat, kunnen we de kast volledig naar jouw wensen ontwerpen. Denk aan afmetingen, indeling, maar ook materiaalgebruik en type deuren.

Zoek je veel ruimte om kleding op te hangen of heb je liever lades of planken? Gaat je voorkeur uit naar schuifdeuren of draaideuren? En wat dacht je van één of meer glazen deuren? Met een maatwerk slaapkamerkast is (bijna) alles mogelijk!

Stap voor stap jouw slaapkamerkast op maat

Onze interieurstylisten ontwerpen samen met jou stap voor stap een slaapkamer kast die voldoet aan al jouw wensen. We beginnen met een kennismaking waarin we jouw wensen bespreken. Dit verwerken we vervolgens in een 3D computermodel, die we verwerken in jouw (nieuwe) slaapkamer. Zo zie jij in één oogopslag hoe het eindresultaat wordt en kan jij ook beter beslissen of de kast zo goed is.

Bij akkoord op het ontwerp, gaan onze meubelmakers voor je aan de slag. Tot slot monteren wij jouw slaapkamer kast bij jou thuis en gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE