]

slaapbank maastricht

Vroeger was een slaapbank een noodzakelijk kwaad voor wie een gebrek aan ruimte had of voor wie geen volwaardig bed voor logeetjes ter beschikking had. Nadeel van die slaapbanken: ze zaten voor geen meter en erop slapen was zeker ook geen genot. Gelukkig zijn de tijden veranderd en de technieken verbeterd. Een slaapbank is al lang geen miserabel meubel meer. Zoek je een comfortabele en betaalbare slaapbank in Maastricht? Kom dan beslist een kijkje nemen bij Groter in Wonen.

Innovatie en comfort

De slaapbanken van Innovation kenmerken zich door een hoogwaardig zit- en ligcomfort. Er is veel aandacht besteed aan ergonomie, comfort en afwerking. Zo zijn de banken in een handomdraai om te toveren tot uitstekende bedden. Opbergmogelijkheden voor dekbed en kussens zijn er ook. De slaapbanken van Innovation zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, stofsoorten en kleurstellingen.

Unieke woonwinkel in Limburg

Voor het testen en aanschaffen van zo’n comfortabele slaapbank van Innovation ga je naar Groter in Wonen in Maastricht, een fraaie en geheel gerenoveerde woonwinkel in de hoofdstad van Limburg. We zijn gespecialiseerd in wonen én slapen en kunnen bogen op een ervaring van ruim 40 jaar. We staan vóór en achter onze merken, we bieden eerlijke en uitstekende service en geven gedegen advies; het zijn zo maar enkele speerpunten die bij alle medewerkers van Groter in Wonen hoog in het vaandel staan. Laat je verrassen en breng een bezoek aan de fraaiste woonwinkel van Limburg. Kijk ook op www.groterinwonen.nl

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.