]

Een kast op maat voor een schuine wand laten maken?

Wanneer je van een kamer met schuine wand een slaapkamer wil maken, is het vaak erg lastig om hier een kledingkast in te verwerken. Een inbouwkast op maat voor een schuine wand, is dan de oplossing om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en zorgt bovendien voor een nette uitstraling. Bij Groter in Wonen ben je aan het juiste adres voor een kast op maat tegen een schuine wand.

Gebruik de jouw woonoppervlakte optimaal

Schuine wanden kunnen erg onhandig zijn bij het inrichten van een kamer. Wil je er hoge meubels plaatsen zoals een kast, dan ben je al snel aangewezen op het midden van de ruimte of je moet concessies doen en gaan voor een lange en brede kast. Niet echt ideaal. Door te kiezen voor een kast op maat bij een schuine wand, gebruik jij alle beschikbare ruimte optimaal. Perfect voor opbergkasten op zolder, kledingkasten op slaapkamers met schuine wanden en alle andere type ruimtes met schuine kasten.

Naast dat een maatwerk kast voor een schuine wand alle beschikbare ruimte bruikbaar maakt, heeft maatwerk nog veel meer voordelen. Een inbouwkast die van plafond tot de vloer komt en van muur tot muur, zorgt voor een opgeruimd en rustig interieur. Daarnaast biedt maatwerk het voordeel dat jij de indeling van de schuine wand kast helemaal zelf kan bepalen. Moet er veel ruimte komen om je kleding te kunnen ophangen of moet het juist een opbergkast worden met veel planken? Tot slot bepaal je de looks van de kast. Denk hierbij aan materialen, kleuren en de deuren. Bevat de kast lades of wil je deuren over de gehele lengte van de schuine kant?

Maak een afspraak met een van onze interieurstylisten en samen gaan we aan de slag om jouw droomkast op maat voor jouw schuine kant te ontwerpen.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.