]

Salontafel Maastricht

Ben je een beetje uitgekeken op de meubels in je woonkamer? Met een nieuwe salontafel fris je de boel zienderogen op. Een salontafel van Groter in Wonen Maastricht in Limburg geeft jouw interieur de boost die het verdient.

Trendy salontafels

De salontafels in ons assortiment zijn zowel op functionaliteit als op fraaiheid geselecteerd en stuk voor stuk juweeltjes op het gebied van design. Rond, retro of rechttoe-rechtaan, je vindt een grote verscheidenheid aan trendy modellen en uitvoeringen in onze geheel vernieuwde woonwinkel. Ook de salontafels van onze topmerken Leolux en Henders & Hazel zijn ruim vertegenwoordigd.

Centraal in je woonkamer

Een salontafel neemt al gauw een centrale plek in onze woonkamers in. Je kunt er als het ware niet omheen. Die salontafel mag dus gerust een eyecatcher zijn. Met de tafels die Groter in Wonen in het assortiment heeft, is je salontafel van positieve aandacht verzekerd. Uitgevoerd in warme houttinten of stoer metaal, met wielen of poten, rond of vierkant; veel kan, niets moet.

Advies van professionals in wonen

De medewerkers van Groter in Wonen zijn allemaal professionals in hun vakgebied. Of het nu gaat om advies bij uw aankoop, bezorging en montage van meubels of interieuradvies op maat; wij weten wat we zeggen en doen.

De kans is dus groot dat je jouw perfecte salontafel bij Groter in Wonen vindt. Kijk gerust eerst eens op onze overzichtelijke website www.groterinwonen.nl en plan daarna een bezoek aan onze prachtige en moderne woonwinkel. Onze woonmensen staan klaar om je te adviseren. We zien je graag bij Groter in Wonen!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.