]

Ronde tafel Maastricht

Met een ronde tafel uit Maastricht voeg je een speels en uniek element toe aan je interieur. Vaak zien we immers rechte vormen bij eettafels in keukens en woonkamers. Bij Groter in Wonen vind je een uitgebreide keuze aan ronde eettafels. Spring eens lekker uit de band en ga gewoon voor rond!

Gezellig rond de tafel

Het is gezellig zitten aan een ronde tafel; door het gebrek aan hoeken zit je dicht bij elkaar. Fijn om bijvoorbeeld samen te tafelen en leuk bij het spelen van een spelletje. Een veelgehoord argument dat een ronde tafel niet langs een muur geplaatst kan worden omdat je dan ruimte verliest, is inmiddels wel achterhaald. Ook aan een ronde tafel die tegen een muur staat, kun je ruim zitten.

Rond de merken

In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de Leolux Columna een ideale, stijlvolle en elegante ronde eettafel. Ook de DTP Fendy, een iets robuuster exemplaar, is een echte allemansvriend onder de tafels. En met een doorsnee tot en met 160 centimeter zeker geen kleine jongen.

Ronduit Groter in Wonen

Bij Groter in Wonen in Maastricht leven we ons bij het geven van advies zo goed mogelijk in jouw situatie in: hoeveel ruimte is er voor die tafel? Bij welke stoelen komt de tafel te staan? Welke stijl vind je mooi? En wat is het budget? Onze woonspecialisten luisteren, denken mee en geven een advies op maat. Bezoek onze winkel aan de Galjoenweg in Maastricht. We staan voor je klaar.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.