Pullman topper

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor een boxspring. Zo’n type bed kan een geweldig slaapcomfort bieden (als je tenminste een exemplaar van goede kwaliteit aanschaft). De boxsprings van Pullman bijvoorbeeld. Zo’n boxspring bestaat uit een bak met veren, de boxspring zelf. Daarop liggen de matrassen en daar weer op kan een topdekmatras worden gelegd. Die zorgt er onder andere voor dat je nóg zachter ligt, dat je matrassen beschermd worden en dat je de naad tussen de twee matrassen minder voelt. Zo’n topmatras noemen we ook wel een topper.

Nóg meer comfort

Een boxspring, in de volksmond ook wel ‘hotelbed’ genoemd, biedt dankzij de vering een heerlijk slaapcomfort. Veren in de boxspring, veren in de matras: dubbel genoegen. Met een topper voeg je nog een laag aan dat slaapcomfort toe. De Pullman topper is leverbaar in drie varianten. De Comfort Topper heeft een kern van Comfortschuim, een afdekking van Comfortfill en is afgewerkt in stretch. De Silverline Latex is een Topper met een kern van latex en een afdekking van Comfortfill. De topper is afgewerkt met stretch en heeft een Sensity behandeling gehad. De hoogte is ongeveer 7 centimeter.

Slapen is goud

De Goldline Natuurlatex is de meest luxueuze topper van Pullman. Met een kern van Natuurlatex en een afdekking van natuurlijke materialen als wol, zijde en katoen, aangevuld met Comfortfill. Alle toppers kunnen worden uitgevoerd in een Split-uitvoering. Door de split in de topper zijn beide hoofdeinden afzonderlijk van elkaar verstelbaar. Kijk prijzen en meer informatie op www.groterinwonen .nl of kom naar onze woonwinkel.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE