]

Pullman silverline premier

De Pullman Silverline Premier matras is een winnaar. Letterlijk, want hij valt regelmatig in de prijzen. Deze matras is al drie jaar op rij door de Consumentenbond gekozen tot beste pocketveermatras. En dat wil wat zeggen, want de consument is kritisch. Wat maakt de Pullman Silverline nu tot zo’n excellente matras?

Perfectie in pocketvering

Dat begint natuurlijk met het veercomfort. Silverline matrassen zijn voorzien van pocketveren: die zorgen voor de perfecte tegendruk op de plaatsen waar je lichaam die nodig heeft. Alle Silverline matrassen zijn bovendien behandeld met Sensity, een behandeling met probiotica. Hierdoor blijft de matras hygiënisch en fris. De laag die over de vering ligt en de gebruikte materialen in de tijk zijn afhankelijk van de uitvoering van de Silverline.

Premier, Luxury of Excellence

Drie uitvoeringen, allemaal toppers! Bij de Premier, dat is die prijswinnaar, is de vering afgedekt met comfortschuim en een juten drukverdeler. De stretch tijk is doorstikt met wol, katoen, zijde en Comfortfill, iets wat geldt voor alle Silverlines. Bij de Excellence bestaat de comfortlaag uit latex met jute drukverdeler en bij de Luxury is dat natuurlatex. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van een 7-zone pocketvering. De matrassen hebben horizontale handgrepen en ventilatieroosters. De hoogte is ongeveer 24 centimeter en elk matras is leverbaar in een ‘soft’ (zachte) en een ‘firm’ (stevig) uitvoering.

Deze matrassen, in combinatie met een Pullman boxpring, maken slapen tot een feestje. Kom jezelf overtuigen van de kracht van een Pullman, bij Groter in Wonen.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.