]

Pode stoel

Het merk Pode is inmiddels niet meer weg te denken uit het Nederlandse meubellandschap. Pode heeft zich ontwikkeld van een meubelmerk tot een heus lifestylemerk. Met een productie in eigen huis, met topontwerpers, met persoonlijke meubels en vooral met passie en liefde voor meubels. Dat zie je allemaal terug in de kwaliteit, het design en de uitstraling van deze meubels.

Prettig zitten op een Pode

Op de zetels van Pode is het prettig aan tafel zitten. De gebruikte stoffen, de materialen en de afwerking dragen bij aan een zalig zitcomfort. Kijk eens naar de Tibia, een elegant zitkuipje dat je ‘omarmt’. Met het ranke onderstel is deze combinatie gewoon af. De Tibia is leverbaar in vele kleuren en diverse stof- en leersoorten. Eveneens goed ontspannen is het op de Pode Nihan. Aan deze stoel zul je weinig rechte lijnen ontdekken. En dat is maar goed ook, want je lichaam is ook niet lijnrecht. De Nihan straalt zitcomfort uit en is verkrijgbaar met houten buitenschaal in diverse kleuren, de bekleding is leverbaar in stof of leer.

Pode Transit

Een topper uit de collectie is de Pode Transit. Een stoel waar vorm en comfort op subtiele wijze bij elkaar komen. De Transit heeft elegante lijnen, speelse gebogen pootjes en een haast zwevend ogende zitting. Leverbaar met een lage en een hoge rugleuning, een keuze die zowel comfort als beeld bepaalt.

Kom Pode teste

Kom de Pode stoelen gerust testen bij Groter in Wonen. Onze woonmensen staan klaar om jouw woonwensen in vervulling te laten gaan.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.