]

Pode maakt het af

Wellicht heb je je ideale zithoek samengesteld, maar doet het geheel nog wat kaal aan. Geen paniek, met de juiste woonaccessoires is de oplossing nabij. Te beginnen met de bank en de fauteuils. Die krijgen al snel meer uitstraling door bijpassende kussens toe te voegen. In de collectie van Groter in Wonen in Maastricht vind je een ruime keuze aan kussens en woonaccessoires.

Kussens om te knuffelen

De kussens van het Nederlandse meubelmerk Pode kenmerken zich door een fraaie vormgeving, een uitstekende kwaliteit en prachtige kleurstellingen. Zo is er het Pode kussen Dusk Dawn. Hierin tref je de kenmerkende geometrische patronen uit de jaren twintig van de vorige eeuw aan. De stof combineert glans met mat en door de rijke kleurstellingen past Dusk Dawn overal bij. En dan is er de Shadow, met aan de ene kant mat, zacht fluweel en aan de andere kant een bijna metallic, glanzende stof. Ook een knipoog naar de roaring twenties. De Shadow is een juweel in je bank of fauteuil

En meer…

De Pode Tab is een sierlijk kussen met frivole, platte biezen aan de zijkanten. Leverbaar in verschillende kleuren en diverse modellen. Ook de Pode Haze mag geknuffeld worden. Onder de stof is een kunststof mal aangebracht die in combinatie met de toegepaste stiktechniek een gecapitonneerd effect bewerkstelligt. De Haze is in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Kom ze allemaal bekijken en proberen bij Groter in Wonen. Onze specialisten staan je graag te woord en de koffie staat klaar.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.