Meubelwinkels Limburg

Ben je het afstruinen van meubelwinkels voor interieuradvies in Limburg een beetje beu? Zoek dan niet langer en breng meteen een bezoek aan Groter in Wonen in Maastricht. Dat is namelijk de compleetste meubelzaak van Zuid-Limburg, met ruim 6000 vierkante meter aan woninginrichting.

Moderne interieurwinkel vlakbij België

Je vindt Groter in Wonen aan de rand van Maastricht, vlakbij België. Je kunt voor je zoektocht naar meubels natuurlijk een van de vele interieurzaken aan de meubelboulevard bezoeken. Maar voor veel mensen eindigt zo’n bezoek al snel in een teleurstelling. Hoe hou je immers het overzicht in zo veel aanbod? Bij Groter in Wonen ben je aan het goede adres voor je woninginrichting want Groter in Wonen is dé woonwinkel van Maastricht

Gloednieuwe meubelwinkel

In onze gloednieuwe en volledig gerenoveerde woonwinkel doe je in prachtig afgewerkte belevingsstudio’s inspiratie op voor de inrichting van je woonkamer, keuken of slaapkamer. Stap in een van onze compleet ingerichte woonkamers of slaapkamers binnen en voel meteen of deze stijl bij jou past. Spreekt de stijl van zo’n inspirerende belevingsstudio je aan? Dan bekijken we samen hoe we die sfeer in jouw huis ook kunnen creëren. Jullie woonwensen zijn ónze inspiratie!

Ruim aanbod

Groter in Wonen biedt een zeer ruim aanbod aan meubelen, van modern tot klassiek, van trendy tot lifestyle. Voor elke beurs een passend meubel en voor ieder wat wils. Denk hierbij aan Leolux banken, Pullman boxsprings en Henders en Hazel banken. Uiteraard kunnen wij alle bestelde meubels bij je thuis afleveren. Aarzel niet en kom inspiratie opdoen in de compleetste meubelwinkel van Limburg! En natuurlijk staat de koffie klaar! Zien we je snel?

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK