]

Meubelwinkels Limburg

Ben je het afstruinen van meubelwinkels voor interieuradvies in Limburg een beetje beu? Zoek dan niet langer en breng meteen een bezoek aan onze woon- en slaapwinkel in Maastricht en/of onze woninginrichting winkel in Gronsveld. Wij, Groter in Wonen, zijn namelijk de compleetste meubelzaak van Zuid-Limburg, met ruim 6000m2 aan wonen, 1500m2 aan slapen en 600m2 aan woninginrichting.

MODERNE INTERIEURWINKEL VLAKBIJ BELGIË

Je vindt Groter in Wonen aan de rand van Maastricht (wonen en slapen) en Gronsveld (woninginrichting), vlakbij België. Je kunt voor je zoektocht naar meubels natuurlijk een van de vele interieurzaken aan de meubelboulevard bezoeken. Maar voor veel mensen eindigt zo’n bezoek al snel in een teleurstelling. Hoe hou je immers het overzicht in zo veel aanbod? Bij Groter in Wonen ben je aan het goede adres voor je woninginrichting want Groter in Wonen is dé woonwinkel van Maastricht

Gloednieuwe meubelwinkel

In onze gloednieuwe en volledig gerenoveerde woonwinkel doe je in prachtig afgewerkte belevingsstudio’s inspiratie op voor de inrichting van je woonkamer, keuken of slaapkamer. Stap in een van onze compleet ingerichte woonkamers of slaapkamers binnen en voel meteen of deze stijl bij jou past. Spreekt de stijl van zo’n inspirerende belevingsstudio je aan? Dan bekijken we samen hoe we die sfeer in jouw huis ook kunnen creëren. Jullie woonwensen zijn ónze inspiratie!

Gloednieuwe woninginrichting winkel

In Gronsveld ontdek je dé ultieme bestemming voor alles wat met een totale woningtransformatie te maken heeft! Daar vind je Groter in Wonen Gronsveld, een ware schatkamer boordevol creatieve inspiratie om je huis om te toveren tot een oase van stijl en comfort. Van betoverende raam- en wanddecoratie tot weelderige vloerbekleding en elegante zonwering, we hebben het allemaal in huis. Met ruim 40 jaar aan ervaring staan we paraat met advies dat je met een gerust hart kunt omarmen en kwaliteit die je zeker wilt omarmen.

Ruim aanbod

Groter in Wonen Maastricht biedt een zeer ruim aanbod aan meubelen, van modern tot klassiek, van trendy tot lifestyle. Voor elke beurs een passend meubel en voor ieder wat wils. Denk hierbij aan Leolux bankenPullman boxsprings en Henders en Hazel banken. Uiteraard kunnen wij alle bestelde meubels bij je thuis afleveren. Aarzel niet en kom inspiratie opdoen in de compleetste meubelwinkel van Limburg! En natuurlijk staat de koffie klaar! Zien we je snel?

Bij Groter in Wonen Gronsveld stroomt creativiteit door onze aderen en barsten we van de vernieuwende ideeën. En als je eenmaal onze Woninginrichting-afdeling betreedt, kun je je laten betoveren door een weelde aan schitterende gordijnen, gedurfde lamellen en verleidelijke jaloezieën. Verwen je voeten met zachte vloerkleden en verrijk je vloeren met luxueus laminaat en trendy pvc-vloeren. En als kers op de taart bieden we zelfs verfijnde insectenwering om je comfort binnen én buiten te verzekeren. Niet alleen is dit een mekka voor vloer- en wandbekleding, want onze raamdecoratie onze zal ook een flinke portie sfeer in jouw huis brengen.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.