]

matrassen maastricht

We slapen gemiddeld acht uur per nacht, dus we spenderen behoorlijk wat tijd in nagenoeg dezelfde houding. Mensen die acht uur per dag aan een bureau doorbrengen, moeten ervoor zorgen dat ze in een zo goed mogelijke houding zitten. Maar ook bij slapen is het van groot belang dat je zo comfortabel en ergonomisch mogelijk ligt.

Het juiste matras kopen

Wie een goed matras wil kopen komt naar Groter in Wonen. Daar vind je namelijk het beste aanbod aan matrassen in Maastricht. Wij adviseren en helpen je deskundig en graag om jouw ideale matras te selecteren. Daar nemen we de tijd voor, want de aanschaf van een goede matras moet een weloverwogen en juiste keuze zijn. Uiteraard kun je op onze testafdeling allerlei matrassen proberen.

Mooie merken matrassen

Bij Groter in Wonen gaan we voor kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg. In ons assortiment tref je daarom matrassen aan van gerenommeerde merken. Wij leveren matrassen van Avek, M Line en Pullman, stuk voor stuk toppers op matrassengebied. Maar ook onze selectie matrassen van Sterk in Slapen mag gezien en gevoeld worden. Voor elke schone slaper of slaapster hebben wij het perfecte matras.

Het juiste advies

Onze specialisten van de slaapafdeling helpen en adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Er hangt immers nogal wat van die keuze af. Wie slecht slaapt, ondervindt daar overdag de consequenties van. Daarom gaan we bij het geven van advies niet over één nacht ijs.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.