]

matrassen limburg

Slapen doen we allemaal. En het is behoorlijk belangrijk voor ons welzijn dat we dat zo comfortabel mogelijk doen. Een heel belangrijke factor in dat slaapgenot is het matras. Maar we zijn gelukkig niet allemaal hetzelfde. De een heeft liever een hard matras, de ander deint liever lekker weg in een zachter exemplaar. Misschien lig je liefst lekker breeduit of juist heerlijk knus tegen elkaar aan. Hoe het ook zij, wie matrassen in Limburg wil kopen, mag zeker niet langs Groter in Wonen lopen.

Slapen voor gevorderden

Bij Groter in Wonen hebben we verstand van slapen. Al meer dan 40 jaar. We durven onszelf dan ook heel zelfverzekerd Sterk in Slapen te noemen. En dat is meteen de naam van onze huisselectie bedden, matrassen, kledingkasten, commodes en meer. Ze worden persoonlijk door onze interieurspecialisten geselecteerd. In onze volledig gerenoveerde slaapafdeling kunnen zij je dan ook alles over al dat moois vertellen.

Een nieuwe ervaring

Wie bij Groter in Wonen binnenkomt, merkt meteen dat dit een andere woonwinkel is dan andere. Hier beleef je wonen en slapen op een andere manier. Onze slaapafdeling is bijvoorbeeld zo ingericht om de keuze voor jouw ideale bed, matras of slaapkamer zo makkelijk mogelijk te maken. Diverse volledig in gerichte slaapkamers en een uitgebreide testafdeling in combinatie met het deskundige advies van onze woonmensen, maken de keuze bij de aanschaf van bed, matras, kledingkast of slaapkamer zo veel eenvoudiger.

Maak het jezelf dus makkelijk en kom voor jouw slaapcomfort naar Groter in Wonen in Maastricht.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.