]

Leolux poef

Een aantal decennia geleden vond je in elk interieur wel een poef. Je weet wel, zo’n gezellig zitkussen dat meteen ook als heerlijke voetensteun kon worden gebruikt. Het woord ‘pouf’ komt uit het Frans en moet het geluid nabootsen wanneer je je op dit kussen laat neerploffen. De poef bestaat natuurlijk nog steeds, al is de naam vervangen door de trendy variant ‘hocker’. Het beestke hoeft maar een naam te hebben, waar het om gaat is dat een poef nog steeds een verrijking voor je interieur kan zijn.

Prijswinnaar Pallone

Het Nederlandse meubelmerk Leolux heeft een aantal fraaie poefs in de collectie. De beroemdste is ongetwijfeld de Pallone, de karakteristieke en alom geprezen en gerenommeerde zitbal. Al in 1989 ontworpen, speciaal voor het Huis van de Toekomst, en nog steeds een ware blikvanger. De bekleding kun je geheel naar eigen keuze bepalen, je mag ook voor de vaste kleurcombinaties ‘Limited’ of ‘Family’ gaan.

Design met Stijl

Gerard Vollenbrock ontwierp de oer-Nederlandse Scylla met kunstbeweging De Stijl in zijn achterhoofd. Hij voorzag het vrij sobere ontwerp van het inmiddels karakteristieke buizenframe, dat achter de rug doorloopt. Geheel in de stijl van deze fauteuil werd een bijpassende poef ontworpen. De lijnen van Scylla zijn ook hier zeer herkenbaar. Tijdloos design! De leolux Volare is van een heel andere orde, maar minstens zo mooi en herkenbaar. Als ‘de smile van de Volare’ geen lach op je gezicht tovert, doet geen enkele poef dat. De brede, gebogen zitting nodigt uit tot comfortabel chillen. Je koopt Leolux bij Groter in Wonen.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.