]

Lampenwinkel Maastricht

Een lampenwinkel in Maastricht; is die er? Natuurlijk, en je kunt er niet alleen terecht voor lampen en verlichting. Met het assortiment van Groter in Wonen kun je je woonkamer of je slaapkamer namelijk volledig in stijl inrichten, uiteraard geheel naar jouw woonwensen.

Verlichting brengt sfeer

Bij de inrichting van je woning probeer je een sfeer te creëren waarin jij en je huisgenoten zich thuis voelen. Om dat te bewerkstelligen kun je kiezen voor meubels die passen bij je stijl. Als ze ook nog eens comfortabel, praktisch en gebruiksvriendelijk zijn, verhoogt dat je woongenot waarschijnlijk ook. Maar dan staan die meubels er… en mis je misschien tóch nog sfeer. Wat te doen? Met de juiste binnenshuisverlichting kun je het gewenste resultaat wél bereiken.

Mooie merken

Bij Groter in Wonen hebben we mooie lampen van mooie merken. Bekijk op www.groterinwonen.nl gerust alvast de fraaie collecties van bijvoorbeeld Dutchbone, Dyyk, It’s about RoMi of Zuiver. Je weet niet wat je ziet! En het mooie van alles: bij die merken scoor je ook meubels en fraaie accessoires

Bij Groter in Wonen in Maastricht kun je dus volop inspiratie en ideeën opdoen. Daar heb je maar liefst 6000m² de ruimte (en hopelijk ook de tijd) voor. Kom dus langs voor een inspirerende Groter in Wonen-ervaring. Ons team staat voor je klaar. We zien je snel!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.