]

Een maatwerk kledingkast maakt jouw interieur compleet

Het hebben van voldoende opbergruimte is essentieel om een georganiseerd en opgeruimd interieur te creëren. Maar soms zijn standaardkasten niet voldoende om aan jouw wens te voldoen. Zo past deze bijvoorbeeld net niet in dat ene hoekje waar je de kast graag hebben wil, of blijft er juist kostbare ruimte rondom de standaard kast over. Een op maat gemaakte kledingkast biedt in deze gevallen de perfecte oplossing.

De voordelen van kledingkasten op maat laten maken

Één van de belangrijkste voordelen van een kleerkast op maat, is dat je de volledige controle hebt over het ontwerp en de functionaliteit ervan. Je kunt de afmetingen, indeling, planken, lades en andere kenmerken naar jouw wens aanpassen. Hierdoor benut je de beschikbare ruimte optimaal en integreer je de kasten naadloos in jouw interieur.

Of je nu extra ruimte nodig hebt voor je kleding, schoenen, boeken, speelgoed of een specifieke verzameling, op maat gemaakte kasten bieden de flexibiliteit om aan al jouw opbergbehoeften te voldoen.

Met maar liefst 7500m2 aan woon- en slaapmeubilair, ben je bij onze winkel in Maastricht van harte welkom om de mogelijkheden te ontdekken voor kledingkasten die op maat gemaakt zijn. Kijk je ogen uit bij de stijlvolle en abstracte kledingkasten van Novamobili of ontdek de multifunctionele en prachtige kasten van Nolte.

Ons stappenplan om jouw maatwerk kledingkast te laten maken

Wij hebben een speciaal stappenplan om jouw droom kleding kast op maat te realiseren. De eerste stap is een kennismaking met jou. Jouw droom wordt besproken en samen gaan we voor de ultieme oplossing. Zoek je een compleet nieuwe maatwerk kasten of zoek je voor je huidige kledingkast deuren op maat?

Vervolgens maken wij via een 3D-ontwerp jouw droomkast, bijvoorbeeld van een houten kledingkast op maat. De kosten worden besproken en de ruimte wordt thuis opgemeten. Ons montageteam gaat pas naar huis als alles naar wens is.

Je kunt alvast inspiratie opdoen door onze online kasten op maat te bekijken via onze website. Vervolgens kun je eenvoudig een online afspraak maken voor een fysieke kennismaking bij ons in de winkel. Wij zien je graag tegemoet om jouw droomkast realiteit te maken!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.