]

Kastenwand op maat laten maken

Overweeg je een kastenwand op maat te laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het gaat om een lange of hoge muur of slechts om een klein tussenwandje, bij Groter in Wonen staan wij voor je klaar om de perfecte kastenwand te ontwerpen en bouwen. Kom langs voor een persoonlijke afspraak in onze woonwinkel in Maastricht en samen realiseren wij perfecte maatwerk kastenwand.

Maatwerk voor iedere ruimte

Een wandkast op maat laten maken is echt niet alleen een uitkomst voor de slaapkamer of een inloopkast. Wat dacht je van een maatwerk kastenwand in de bijkeuken of berging of in het washok? Praktische ruimtes waar je vaak veel spullen wil opslaan, waardoor dit snel rommelig kan ogen. Door hier een kastenwand te laten maken, kunnen alle spullen netjes worden opgeborgen en wordt de beschikbare ruimte zo praktisch mogelijk benut.

Een andere populaire ruimte voor maatwerk kasten is de woonkamer. Met name bij gezinnen liggen los slingerende spullen en rommel snel op de loer. Door kasten op maat te laten maken, ruim je eenvoudig en snel alle spullen

En een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd!

Voor het perfecte eindresultaat

Een kastenwand op maat is natuurlijk niet alleen praktisch, het biedt ook de mogelijkheid om deze volledig naar uw smaak en interieur te ontwerpen. Onze interieurstylisten helpen je hier graag bij. Op basis van jouw wensen en eisen maken wij een 3D computermodel waarbij je niet alleen de ontworpen kastenwand in 3D ziet, maar deze staat ook al (virtueel) tegen de wand waar hij voor bedoeld is. Zo zie je in de ontwerpfase al een zo realistisch mogelijk beeld van het eindresultaat en kan je dus goed inschatten of alles naar wens is.

Helemaal tevreden met het ontwerp? Dan gaan onze meubelmakers voor je aan de slag om jouw kastenwand op maat te maken. Eerst in onderdelen en dan komen we de kastenwand tot slot bij jou thuis monteren, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.