]

Kosten kast op maat

Wanneer jij een maatwerk kast overweegt, ben je vast ook benieuwd naar de wat een kast op maat laten maken zal kosten. Bij standaard meubels zie je de prijs in één oogopslag, maar bij maatwerk is dit vaak niet mogelijk, vanwege de vele factoren die hierbij meespelen. Een TV-meubel op maat is in de meeste gevallen een stuk goedkoper dan een complete inloopkast op maat.

De exacte kosten van kasten op maat hangen uiteraard van het exacte ontwerp af dat jij kiest. Niet alleen afmetingen hebben hier invloed op, maar ook welke materialen er gebruikt worden, wat de indeling wordt en hoeveel tijd kost het om de kast te bouwen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ben jij benieuwd naar een prijsindicatie voor een maatwerk kast? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze interieurstylisten en op basis van jouw wensen en eisen maken we een schatting van de kosten.

De exacte kosten weten we echter pas na afronding van het definitieve ontwerp. Bij Groter in Wonen werken wij via een stappenplan om jouw droom kast op maat te maken. Een interieurontwerper vertaalt jouw wensen en eisen in een digitaal 3D-ontwerp waarbij niet alleen de kast in 3D gevisualiseerd wordt, maar ook de ruimte waarin hij komt te staan. Zo kan jij precies zien hoe het eindresultaat wordt en of je dus nog iets wil aanpassen of dat het ontwerp perfect is.

Vervolgens zullen wij voor jouw kast op maat de prijs berekenen, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Is de offerte voor jouw op maat gemaakte kast ook akkoord? Dan gaan onze meubelmakers voor jou aan de slag!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.