]

Karpetten Maastricht

Voor de meest trendy en comfortabele karpetten van Maastricht ga je naar Groter in Wonen. 6000 vierkante meter aan inspiratie en ideeën voor jouw woninginrichting. Bij Groter in Wonen is er voor ieder wat wils op het gebied van wonen.

Karpetten van klasse

Een fraai karpet voegt warmte toe aan je interieur. Letterlijk én figuurlijk. Natuurlijk voelt een zacht karpet warm aan je voeten aan. Zo is de handgeweven wollen Brinker Marina een ware streling voor je voeten. Maar ook figuurlijk kan een karpet warmte afgeven aan je woning. De warme tinten van de Brinker Mateo of Salsa verhogen de figuurlijke temperatuur in je woning waar je bij staat.

Een karpet kán!

Sommige mensen associëren karpetten met ‘oubollig’ of ‘ouderwets’. Gelukkig strookt dat denkbeeld niet met de werkelijkheid. De karpetten in het assortiment van Groter in Wonen zijn stuk voor stuk fraai, modieus en stijlvol. Niets om je voor te schamen, dus. Zowel op een stenen als op een houten vloer kan een karpet je woonruimte opfleuren, zeker in combinatie met andere woonaccessoires.

Groot in advies en service

De medewerkers van Groter in Wonen hebben het geven van een eerlijk advies en het leveren van excellente service hoog in het vaandel staan. Bij ons geen mooie praatjes of loze beloften: ‘What you see is what you get (ook een mooi karpet)’ en dat is de moeite waard.

Kom daarom gerust een kijkje nemen in onze moderne, vernieuwde woonwinkel aan de Galjoenweg in Maastricht (Limburg). Je zult versteld staan van ons aanbod. Of neem alvast een voorproefje op onze website www.groterinwonen.nl

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.