]

Een inloopkast op maat laten maken

Zoek jij een partij om een inloopkast op maat te laten maken in jouw huis? Groter in Wonen is meer dan alleen een woonwinkel van 6000m2, wij bieden ook de mogelijkheid tot maatwerk kasten. Van alleen een ontwerp voor inloopkasten op maat tot een compleet interieuradvies voor woonkamer of slaapkamer, onze stylisten en meubelbouwers helpen jouw graag jouw woonwensen te realiseren.

Voordelen van een inloopkast op maat maken

Heb je een schuin dak waar je een kledingkast als inloopkast wil plaatsen? Of wil je graag een kastenwand van muur tot muur in laten bouwen? Dan is een inloopkast op maat dé oplossing. Door kasten op maat te laten maken, benut je alle beschikbare ruimte optimaal, wat jou zoveel mogelijk opbergruimte biedt.

Bovendien biedt een inloop kledingkast op maat de mogelijkheid om met al jouw wensen rekening te houden. Denk aan indeling, materiaalgebruik en type deuren. Wil je een kast met veel lades of planken of moet er ook veel ruimte zijn om kleding in op te hangen. En heb je een open kast voor ogen of heb je liever een inloopkast met schuifdeuren?

Ook de afmetingen van de inloopkast kunnen in het geval van maatwerk precies worden gemaakt zoals dat bij jou het beste past. Moet de kast bijvoorbeeld net een paar centimeter minder diep, zodat er voldoende ruimte voor de doorgang over blijft? Of wil je een mooie kastenwand die van muur tot muur loopt? De afmeting van de inloopkast bepalen we aan de hand van de beschikbare ruimte

Stap voor stap jouw droom inloopkast op maat

Ben jij overtuigd van de voordelen van een inloopkast op maat? Onze professionals begeleiden je in elke stap van het proces. We beginnen met een kennismakingsgesprek waarin we jouw dromen en eisen bespreken. Dit gesprek is de input voor onze interieuradviseurs om aan de slag te gaan.

Jouw wensen en hun ervaring zorgen voor slimme oplossingen en gave ideeën. Dit verwerken we in een 3D computer ontwerp waarin je niet alleen de kast in 3D ziet, maar het ontwerp direct verwerkt is in de ruimte, zodat jij je direct een voorstelling kan maken van het eindresultaat.

Is jouw inloopkast ontwerp akkoord? Dan zullen we dan de definitieve kosten van de inloopkast op maat berekenen en komen we de exacte maten opmeten. Met name wanneer het idee is om een inloopkast te laten maken die van wand tot wand gaat, is het belangrijk dat hij niet net een paar millimeter te kort, of juist te lang is.

Vervolgens zullen wij aan de slag gaan om jouw kast te bouwen, die ons montageteam vervolgens bij jou thuis zal inbouwen.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.