h&h meubels

Dus je zoekt nieuwe meubels? Die warmte, huiselijkheid en gezelligheid uitstralen? Die ook nog eens trendy zijn? En duurzaam? Gebruiksvriendelijk? En dan óók nog eens betaalbaar? Haha, kan niet! Correctie: H&H kan wel! Henders en Hazel meubelen voldoen namelijk aan alle genoemde criteria. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet.

Thuis met Henders & Hazel

Wie de collecties van Henders & Hazel gezien heeft, gunt zijn huis eigenlijk een make over. En met het uitgebreide assortiment kan dat ook uitstekend. Henders & Hazel heeft banken, kasten, tafels, hockers, karpetten en meer. Daar kun je een heel eind mee komen in je huis. De collecties zijn onder te verdelen in 4 thema’s: Natuurlijk, Industrieel, Landelijk en Modern. Die thema’s behoeven eigenlijk weinig toelichting. Beter is het om de diverse collecties binnen deze thema’s zelf te bekijken.

H&H meubels ontdekken

Bij Groter in Wonen zijn we al meer dan tien jaar vertrouwd met de fraaie collecties van Henders en Hazel. We weten dus wat H en H te bieden heeft en daar zijn we heel enthousiast over. Natuurlijke materialen, duurzaam geproduceerd, verfrissend, trendy en betaalbaar. Allemaal binnen één merk. Daar worden we heel blij van. Wil jij ook blij worden? Kom dan naar onze woonwinkel voor een passend interieuradvies afgestemd op jouw woonsituatie. Je kunt de verschillende collecties natuurlijk ook eerst online bekijken. Misschien staat jouw thema al vast of ben je als een blok gevallen voor een collectie binnen een thema. Alles is mogelijk, met H&H bij Groter in Wonen.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE