]

Goedkope kasten op maat

Zoek jij een goedkope kast om op maat te laten maken? Bij Groter in Wonen ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een nieuwe kast. Wat je wensen en budget ook zijn, voor iedere portemonnee is er een passende kast op maat te vinden. Wij leveren namelijk verschillende vormen van maatwerk. Van maatwerk kasten waarbij formaat, indeling en materialen volledig naar eigen wens te ontwerpen zijn, tot op maat gemaakte kasten met een standaard indeling en ook standaard kasten waarbij je kan kiezen tussen verschillende maatvoeringen.

Prijzen kasten op maat

De prijzen van onze kasten op maat hangen onder andere af van de mate waarin maatwerk gewenst is. Uiteraard is het volledig laten ontwerpen van een unieke kast die precies bij jouw wensen en stijl past, duurder dan een standaard model waarbij bijvoorbeeld verschillende opties voor indeling of maatvoering is.

Wil je goedkoop een kast op maat laten maken? Bekijk dan de verschillende soorten kasten op onze website. Zo zij onze standaard kledingkasten helemaal naar wens samen te stellen. Kies bijvoorbeeld uit verschillende afmetingen, indelingen en type deuren en verschillende extra’s, zoals verlichting. Maar misschien zijn onze kasten op maat wel goedkoper dan je van tevoren zou verwachten. Bovendien kunnen maatwerkkasten zelfs zorgen voor waardevermeerdering van je huis.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw budget? Maak online een afspraak met één van onze interieurstylisten en kom langs in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht om je te laten inspireren en de opties door te nemen.

 

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.