]

Garderobe kasten op maat laten maken?

Zoek jij een partij om een garderobe kast op maat te laten maken voor in jouw slaapkamer of inloopkast? Bij Groter in Wonen helpen we je bij het hele proces om zelf een garderobekast op maat te laten maken. Maak een afspraak of kom naar onze woonwinkel in Maastricht om de mogelijkheden te bespreken.

Benut de ruimte op jouw slaapkamer

Op maat gemaakte garderobekasten bieden vele voordelen. De meeste moderne garderobekasten zijn breed en hoog, waardoor ze niet onder een schuine kant passen.

Slaap jij op zolder? Dan kan een op maat gemaakte kast voor jouw kleding een oplossing zijn. Je benut alle beschikbare ruimte van de kamer optimaal en de indeling zorgt voor Iedere garderobe is immers anders. Heb je veel kleding die je wil op hangen of moeten er juist veel planken zijn voor jouw stapels kleding? Jouw garderobe op maat gemaakte kast is volledig naar jouw wensen en eisen te ontwerpen. Niet alleen op basis van formaat en indeling, maar ook materiaalgebruik, deuren, lades en eventuele aanwezigheid van verlichting kan jij bepalen.

Wij ontwerpen, bouwen en monteren jouw garderobekast op maat

Overweeg jij een garderobe kast op maat te laten maken? Dan helpen wij jou graag! Onze stylistes ontwerpen op basis van jouw wensen en eisen een 3D-ontwerp zodat jij jouw wensen al in ontwerpfase gevisualiseerd hebt. Is het ontwerp akkoord? Dan gaan onze interieurbouwers aan de slag om jouw droom garderobekast te bouwen. Vervolgens zal ons montageteam bij jou de kast inbouwen, zodat jij er helemaal geen omkijken naar hebt. Het enige dat jij hoeft te doen, is jouw nieuwe garderobekast op maat te vullen met jouw garderobe.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.