Gangkast op maat laten maken

Misschien heb je een kleine gang of met een onlogische indeling, waardoor je het lastig vindt hier een standaard kast voor te vinden die aan jouw wensen voldoet. Of heb je veel spullen die je efficiënt wil opruimen in de gang. Dan is een gangkast op maat dé perfecte oplossing. Met een op maat gemaakte kast benut je alle beschikbare ruimte in jouw gang optimaal en zorg je voor een nette en overzichtelijke entree in jouw huis.

Benut alle ruimte optimaal

De gang is een plek waar je veel spullen wil opbergen die je snel bij de hand wil hebben als je op het punt staat om naar buiten te gaan. Jassen, handschoenen, sjaals en schoenen: de gang ligt er al snel vol mee.

Tegelijkertijd is de hal vaak de eerste plek die mensen zien wanneer ze je huis binnenkomen en wil je graag dat dit er netjes en opgeruimd uit ziet. Met een halkast op maat kan jij deze exact ontwerpen zodat hij aan al jouw wensen en eisen voldoet. Moet er hangruimte komen om de winterjassen in de zomer in op te bergen of gaan deze naar zolder? Hoeveel paar schoenen moeten er in de kast komen. En een haakje waar je je sleutels aan kan ophangen bij thuiskomst? Geen probleem! We nemen al jouw wensen mee in een 3D-ontwerp en komen zo tot de perfecte oplossing voor in jouw gang.

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd

Niets is zo fijn als ‘s avonds na je werk thuiskomen en binnenstappen in een opgeruimde hal en woning. Bij Groter in Wonen vind je alles voor de inrichting van jouw huis. Voor je woonkamer, slaapkamer en dus ook gang. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor een maatwerk gangkast te bespreken met onze interieurstylisten. Wij gaan graag voor je aan de slag om tot de perfecte oplossing te komen voor jouw gang!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE