]

Dressoir op maat

Ben jij op zoek naar een mooi dressoir, maar kan je telkens net niet vinden wat jij voor ogen hebt? Overweeg dan eens een dressoir op maat te laten maken. Het voordeel van een dressoir dat maatwerk is, is dat je de afmetingen, indeling en zelfs materialen zelf kan bepalen. Onze interieurstylisten, meubelbouwers en montageteam gaat graag voor jou aan de slag.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer je kiest voor een op maat gemaakt dressoir, heb je de mogelijkheid om het dressoir van jouw dromen te laten bouwen. Misschien heb je specifieke afmetingen voor ogen of heb je juist wensen over het uiterlijk van jouw kast.

Van welk materiaal moet jouw dressoir kast op maat gemaakt zijn? Een eiken dressoir op maat of misschien juist een stalen dressoir? En heb je ook al voorkeuren of jouw dressoir met of zonder pootjes moet zijn? Of zoek je misschien wel een hangend dressoir op maat? Wat jouw wensen ook zijn, wij bouwen het graag voor je.

Stap voor stap jouw dressoir op maat maken

Wil jij ons jouw nieuwe dressoir laten maken? Dan starten we altijd met een gesprek met één van onze interieurstylistes. Samen bespreken we jouw wensen en eigen voor jouw maatwerk dressoir. Dit vertalen we vervolgens in een realistisch 3D-ontwerp, van zowel het dressoir dat op maat gemaakt wordt, als de ruimte waarin hij komt te staan. Zo kan jij je een goede voorstelling maken hoe het totaalplaatje straks wordt.

Is het ontwerp akkoord? Dan zullen we de plannen uitwerken in een kostenplaatje en de ruimte opmeten, zodat jouw dressoir straks precies op maat is, op de millimeter nauwkeurig. De laatste stap in het proces is dat ons montageteam bij jou langs komt om jouw op maat gemaakte dressoir te leveren en installeren en wij vertrekken pas wanneer alles naar wens is.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.