]

Design meubelen Maastricht

Zoek je mooie design meubelen in Maastricht? Dan kom je bij Groter in Wonen ongetwijfeld aan je trekken. Sinds 2018 is de bekende woonwinkel in Maastricht grondig gerenoveerd en wat zijn we trots op het resultaat. Meer dan 6000 vierkante meter aan woninginrichting, in een overzichtelijke, ruim opgezette setting.

Retro meubels

Ben je op zoek naar retro meubels? Wees gerust: als de uitstraling van de jaren zestig en zeventig van de vorige eeuw helemaal bij jou past, vind je bij Groter in Wonen wat je zoekt. In onze uitgebreide collectie tref je bij diverse fabrikanten de juiste retro-look aan. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Dyyk Barth stoel, met zijn retro ronde kuip. Of de Zuiver Oak Tray bijzettafel, een stoer tafeltje met retro blad. Maar ook bij Design on Stock en Leolux kom je de retro-uitstraling tegen.

Vintage-look

We verkopen geen vintage meubels, maar de vintage-look is wel degelijk te vinden bij Groter in Wonen. We hebben een zeer uitgebreide collectie woonaccessoires waar nostalgie én kwaliteit van afstralen; kussens, karpetten, krukjes, bijzettafels, maar zeker ook op onze slaapafdeling zijn vintage elementen te ontdekken.

Kom sfeer proeven

Je kunt natuurlijk een heleboel lezen over wat er allemaal bij Groter in Wonen te ontdekken valt. Maar veel beter en leuker nog is het om dat zelf te komen ervaren. Onze deskundige interieuradviseur staat voor jou klaar. Zij helpen je graag bij je zoektocht naar de design meubelen die jouw interieur nodig heeft. Trek je vintage stoute schoenen aan en breng een bezoek aan onze Groter in Wonen in Maastricht. Je vindt ons aan de Galjoenweg

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.