Ruim 40 jaar een begrip in Maastricht e.o. voor meubelen en slaapkamers...

Groter in Wonen kent u pas sinds 2005. Achter de naam Groter in Wonen schuilt echter meer dan 40 jaar ervaring in de wonenbranche. De oorsprong van dit familiebedrijf ligt in Gronsveld waar dhr. P. Gorissen Senior aan de Stationsstraat startte met een compleet aanbod aan woninginrichting; gordijnen, vloerbedekking, banken, tafels, stoelen en natuurlijk bedden en matrassen.

Op den duur werd de zaak in Gronsveld te klein en met de uitbreiding van de lokatie aan de Galjoenweg in de Beatrixhaven in 1973 was Megroma een feit. Werd destijds gestart met een oppervlakte van 1000 m2, vandaag de dag  is dit gegroeid tot een omvang van 6000 m2 "wonen" en 1500 m2 "slapen".

In 2002 besloot dhr. P. Gorissen Senior het bedrijf definitief door te schuiven naar de volgende generatie. Plannen werden gemaakt om Megroma ingrijpend te veranderen. Op dat moment maakte  ook de 3e generatie al zijn opwachting om samen het nieuwe tijdperk in te gaan. 

Door een nieuwe visie op wonen en slapen werd de huisstijl, de collectie en werkwijze aangepast en kreeg Megroma een eigentijdse look. In een tijdsbestek van drie jaren resulteerde dit in oktober 2005 tot  Groter in Wonen by Megroma.  De mix van jarenlange ervaring en het genoten vertrouwen in combinatie met de nieuwe visie op wonen en slapen zijn de sleutel tot succes.

De persoonlijke benadering, de ervaring, het vakmanschap en het vertrouwen maakt dat Groter in Wonen by Megroma zich onderscheidt in de wonen- en slapenbranche en dat klanten bewust hiervoor kiezen.

Tot ziens in onze inspirerende woonwinkel!

 
Terug naar boven
Groter in Wonen

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK