]

Bijkeuken kast op maat laten maken

Een bijkeuken kast op maat laten maken biedt de kans om jouw bijkeuken helemaal naar wens in te richten. Daarnaast zorgt een maatwerk kast in je bijkeuken voor een opgeruimde entree van je huis. Na een lange werkdag je huis binnenkomen in een rommelhok of in een opgeruimde en strakke ruimte, maakt namelijk een groot verschil.

Een unieke kast die aan al jouw wensen en eisen voldoet

De bijkeuken is bij uitstek een plek waar veel rommel rondslingert en waar je bovendien veel spullen snel bij de hand wil hebben. Jassen en schoenen worden er uit getrokken, de wasmachine en droger staan er, het wordt het gebruikt als verlengde van de keuken met een extra koelkast en voorraadkast of wordt de stofzuiger, schoonmaakspullen en Hoe jouw bijkeuken er ook uit ziet, met een bijkeuken kast op maat gebruik je alle beschikbare ruimte optimaal en werk je alles netjes weg.

Wij staan voor je klaar

Maak online eenvoudig een afspraak met één van onze interieurstylisten. Samen bespreken wij jouw wensen en eisen. Welke functies heeft jouw bijkeuken en welke spullen wil je er allemaal opbergen? Wij gaan met al jouw wensen en eisen aan de slag en verwerken dat in een virtueel 3D-ontwerp. Dit is niet zomaar een 3D-model van de bijkeukenkast op maat, maar ook jouw (toekomstige) bijkeuken hebben we gedigitaliseerd. Zo kan jij precies zien hoe het eindresultaat wordt en dus ook goed beslissen of het ontwerp zo helemaal naar wens is, of dat er toch nog een paar aanpassingen nodig zijn. Ook nog een paar hangers voor alle sleutels aan de binnenkant van een kastje? Geen probleem!

Na afronding van het ontwerp gaan onze meubelbouwers aan het werk om de losse componenten te bouwen. Vervolgens komen we bij jou thuis langs om de bijkeuken te monteren. Het enige wat jij nog hoeft te doen, is alle spullen een plekje te geven in jouw nieuwe maatwerk bijkeukenkast!

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.