Interieuradvies en styling op locatie Interieuradvies
Groter in Wonen GIF


GROTER IN WONEN GROEIT

Onze woonwinkel is met 7500m² natuurlijk al behoorlijk groot. Maar bij Groter in Wonen groeien we ook dagelijks als team, in onze service, in onze missie om zó veel meer droominterieurs te helpen realiseren. Onze vernieuwde website moet de Groter in Wonen-ervaring nóg completer, nóg leuker, nóg Groter maken. Kijk je ogen uit en beleef de leukste woonwinkel van het zuiden online. Wij zijn heel benieuwd naar wat jij ervan vindt. Laat je het ons weten?

 

Blik werpen op stijl

Aan woonideeën geen gebrek op onze website en in onze woonwinkel. En aan mooie meubels en accessoires al helemaal niet. Maar hoe staan die items er nu bij in hun natuurlijke omgeving? Hier ontdek je woon-, eet- en slaapkamers zoals ze kunnen zijn. Ze zijn ingericht en gestileerd door de bevlogen interieuradviseurs van Groter in Wonen. Werp er gewoon eens een blik op en laat je inspireren door de kracht en pracht van deze GiW-interieurs! En bedenk dan meteen dat jouw thuis er binnenkort ook zo compleet en stijlvol uit kan zien…

Interieuradvies en styling op locatie Interieuradvies

Showroom summer sale

De Summer Showroom Sale is in volle gang! Onze woonwinkel ruimt op, en daarom maken veel van onze showroommodellen momenteel plaats voor iets nieuws. Goed nieuws voor jou, want hierdoor kun je nú profiteren van kortingen tot maar liefst 70% op diverse items uit onze showroom. Bekijk een groot deel van ons sale assortiment alvast online op onze salepagina. Stap onze woonwinkel binnen en laat onze adviseurs jou helpen met het vinden van de mooiste meubels voor de mooiste prijzen. Alle sale showroommeubelen zijn direct leverbaar, waardoor jij snel kunt genieten van jouw aankoop! Maar let wel op, want weg is ook écht weg! Zien we jou snel?!

 
Blijf op de hoogte https://www.groterinwonen.nl/blog
Logo Artifort
Logo Zuiver
Logo Velda
Logo M line
Logo Bodilson
Logo Samsung
Logo Nolte Germersheim
Logo Urban Cotton
Logo Dutchbone
Logo Novamobili
Logo Spectral
Logo Pullman
Woninginrichting Woninginrichting
 
 
at your Service

Bij Groter in Wonen bieden we niet alleen formidabele meubels, woonaccessoires en producten voor een schitterende woninginrichting aan, ook onze services zijn van (wereld)formaat. We zetten ze graag voor je op een rijtje:

  • Interieurstyling
  • Interieuradvies
  • Offerte op maat
  • Meet- en legservice
  • Bezorg- en montageservice

Je mag ons natuurlijk op ons woord geloven dat we doen wat we beloven. Wil je nóg iets meer zekerheid? Kom dan naar Groter in Wonen en overtuig jezelf!

Service van formaat

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK