]
Page title iconBinnenkijken

Welkom in onze stijlstudio, waar we de perfecte balans tussen rust en moderniteit creëren met prachtige stukken van Dyyk. Ontspan op onze opvallende Jef bank of neem plaats aan de Donato eetkamertafel in combinatie met de verfijnde Eva eetkamerstoelen. Met alle warme beige tinten straalt deze studio een rustige en gezellige sfeer uit, ideaal voor een eigentijdse leefruimte waar comfort en stijl samenkomen.

Basic en Beige

Waar comfort en stijl samenkomen

In het middelpunt van deze DYYK studio vind je de Jef bank, een ware blikvanger met een eigenzinnige uitstraling die uitnodigt tot zalig zitten. Met zijn koudschuim zitting biedt bank Jef ultiem comfort waar je geen afscheid meer van wilt nemen. De optionele tussentafel voegt zich naadloos tussen de verschillende elementen, een rustpunt te midden van het avontuurlijke design. De krachtige kubist is verkrijgbaar in diverse opstellingen, maar behoudt altijd zijn unieke kenmerken: een verrukkelijke zitervaring en een opwindend ontwerp.

Verkoopmedewerker Ben

"Een extra plekje voor jouw kopje koffie of een goed boek? De tussentafel van de Jef bank van DYYK biedt een ideale oplossing!"

Ontdek de perfecte harmonie tussen functionaliteit en verfijning met de Donato eetkamertafel en Eva eetkamerstoelen van Dyyk, gepresenteerd in onze stijlstudio. De Donato eetkamertafel straalt tijdloze elegantie uit met zijn strakke lijnen en warme kleur, waardoor het de ideale setting creëert voor gezellige diners en levendige gesprekken. Combineer dit met de Eva eetkamerstoelen, die niet alleen comfort bieden met hun zachte bekleding, maar ook een vleugje moderne allure toevoegen aan elke maaltijd. Bezoek onze stijlstudio en laat je betoveren door de tijdloze charme en moderne esthetiek van deze prachtige Dyyk collectie.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.