]
Page title iconBinnenkijken

In deze stijlstudio is het heerlijk thuiskomen. Zitbank Coos is rond en weldadig en vormt samen met de gelijknamige hocker een baken van rust in deze woonkamer. Of neem plaats in draaifauteuil Tessel en draai een relaxed rondje om alle meubels en accessoires in deze stijlstudio goed in je op  te nemen. Op de vloer schittert een prachtig vintage tapijt van Brinker Carpets.

Geef een draai

aan je interieur

En de award voor best dressed dressoir gaat naar… Juist ja, de Odeon van DTP! Dit teakhouten dressoir met zwart metalen frame is in verschillende varianten beschikbaar; met deuren of juist met lades, met een open vak of juist niet. Je zult zien dat we voor iedereen een geschikt dressoir hebben. Op het dressoir staat een riante lijst van HK living. HKliving gelooft dat een huis niet compleet is zonder eigentijdse, onderscheidende kunst aan de muur. En wij sluiten ons daar helemaal bij aan!

Interieurontwerpster Chantal

"Kies je favoriete Billy uit een of meer van de vijf trendy kleuren en geef je eetkamer een upgrade door te mixen en matchen."

Aan tafel! En niet zomaar een tafel, maar de Balou eetkamertafel van Dyyk. Het verjongde houten blad in combinatie met een het metalen onderstel maakt deze eettafel echt van deze tijd. De strakke lijnen van de poten strijden met de afgeronde hoeken om de eer voor het verfijnde design detail. De tafel wordt geflankeerd door zes eetkamerstoelen met de naam Billy. Het aaibaarheidsgehalte van model Billy is hoog. Niet alleen door de hippe, ultrazachte stof, maar ook door de vorm. De Billy ontvangt je met open armen en nodigt je uit met het zitcomfort dat hij te bieden heeft.

Interieurontwerpster Anouk

"Door kunst in huis toe te voegen krijgt je interieur direct een persoonlijke touch."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.