]
Page title iconBinnenkijken

Strakke lijnen vormen de basis van een modern interieur, en dat is in deze Cubo stijlstudio van Henders & Hazel niet anders. Rechte hoeken en lijnen staan centraal bij de Cubo collectie, en geometrie is duidelijk aanwezig in het ontwerp van deze meubels. In contrast met deze strakke lijnen staat de Portland bank, die met zijn ronde vormen zorgt voor een mooi balans in de stijlstudio.

Strakke lijnen

met een organische twist

 

Producten

Uitgelicht

Niet alleen de kasten in deze stijlstudio zijn contrasterend door de unieke kleurencombinatie van antracietkleurige HPL-fronten met eikenfineer, óók de stoelen zorgen door de verschillende kleuren voor een mooi contrast. Een echte kleurmatch made in heaven, als je het ons vraagt! Door dezelfde eetkamerstoelen in verschillende kleuren te combineren creëer je een speels effect, zonder dat het te druk wordt. Deze collectie toont daarom als geen ander aan dat een contrasterende look ook voor rust kan zorgen in je interieur.

Interieurontwerpster Sunanda

"Vind je het lastig om de juiste kleurcombinaties te maken? Schakel dan gerust onze hulp in."

Heb jij jouw bank tegen de muur aan staan? Schuif ‘m dan eens een stukje naar voor. Wanneer je de bank van de muur schuift, zal je kamer ruimtelijker ogen. De Portland bank staat door zijn organische vormen als los object in de ruimte, waardoor ‘ie ook veel meer opvalt. Wat ook opvalt zijn de handige wieltjes onder de Cubo salontafel. Dankzij deze wieltjes is de salontafel eenvoudig te verplaatsen, handig hè?!

Interieurontwerpster Chantal

"Creëer meer luchtigheid door meubels een paar centimeter van de muur te plaatsen."

 
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.