]
Page title iconBinnenkijken

Welkom in de Henders & Hazel City stijlstudio. Met de meubels uit deze stijlstudio geef je jouw woonkamer die rauwe, maar ook warme sfeer die bij een city loft hoort. Ben jij een loft liefhebber? Dan weten we zeker dat je hart sneller gaat kloppen van deze industriële studio.

The big city

Bij jou thuis

De loft stijl kenmerkt zich door het gebruik van materialen zoals hout, beton en metaal. Grote kunstwerken, woondecoraties en meubels met een vintage uitstraling en grafische details zorgen voor de finishing touch. Kies daarom bijvoorbeeld eens voor een grafische print aan de muur, een opvallend kunstwerk als eye-catcher óf combineer jouw nieuwe meubels met een aantal vintage vondsten.

Styliste Danny

"Combineer de industriële stijl met vintage(look) meubels om het plaatje helemaal af te maken."

De City collectie heeft een opvallend lijnenspel, strak en toch speels. Niet alleen opvallend qua uiterlijk, maar ook is er aandacht besteed aan handige en praktische details. Zo zorgt de geïntegreerde ledverlichting in de loft kasten voor een sfeervol lichtpunt in het interieur en zet het woondecoraties in de spotlight. Dankzij het soft-closing systeem sluiten laden en deuren zachtjes, waardoor het geluid van dichtslaande kastdeuren dus voorgoed verleden tijd is.

Interieurontwerpster Chantal

"Denk naast het uiterlijk ook aan functionaliteit van je meubels, zo heb je er nóg meer plezier van."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.