]
Page title iconBinnenkijken

Natuurlijke kleuren komen samen in deze stijlstudio. Door gebruik te maken van natuurlijke kleuren, en deze te combineren met luxe materialen, krijgt deze studio een luxe look en feel maar voelt ‘ie toch echt aan als gezellig thuiskomen. Zo breng je dat hotel chique gevoel tot een ‘thuis chique’ gevoel. Stap gerust deze studio eens (online) binnen en laat je verrassen door het sublieme design dat kenmerkend is voor het woonmerk Leolux.

Een luxe uitstraling

MET LEOLUX

Naast de luxe uitstraling, straalt deze studio ook een hoop warmte uit. Dat komt natuurlijk mede dankzij het maatwerkmeubel met inbouwhaard. Deze elektrische haard creëert een prachtig, realistisch vlammenspel door middel van waterdamp. Ja, echt! Dit heet de Opti-myst® technologie en is bijna niet van echt vuur te onderscheiden. Deze prachtige haard in combinatie met een maatwerkmeubel kan in iedere woonkamer, of een andere kamer naar wens, geplaatst worden. Er zijn namelijk geen speciale leidingen nodig. Handig toch?!

Styliste Danny

"Naast het gezellige haardvuur kun je extra sfeer toevoegen door de juiste woonaccessoires in warme kleuren en luxe stoffen."

 

Producten

Uitgelicht

Voor groots comfort heb je niet altijd een grote bank nodig. Dat bewijst de Lindo bank van Leolux. Dit ontwerp combineert compacte vormen met een perfect zitcomfort. De rug van Lindo is lekker hoog en dat creëert meteen een fijne zitpositie. Het geïntegreerde lendenkussen, geaccentueerd door een diepliggende naad, versterkt het comfort nog verder. En omdat het een echte Leolux is, kun je de uitstraling van de bank helemaal naar jouw persoonlijke smaak aanpassen.

Verkoopmedewerkster Ben

"Stap gerust eens onze woonwinkel binnen. Wij helpen jou graag met het samenstellen van jouw favoriete bank."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.