]
Page title iconBinnenkijken

De Enna bank en fauteuils zijn echte blikvangers in deze studio. De charme van het design zit in de mooie details. Het is daarom een ontwerp dat je keer op keer verrast en elke blik beloont. Naast de zitmeubelen zal je blik ook vallen op het opvallende karpet.  Het geometrische patroon, de kleuren, patronen en het materiaalgebruik zijn kenmerkend voor het Mizu karpet. Door de kleuren van het karpet te combineren met de kleuren van de zitmeubelen ontstaat er een mooi geheel, en straalt deze stijlstudio rust en eenheid uit.

Rust en eenheid

IN HUIS

Niet alleen de zitmeubelen en het karpet, maar ook de salontafels vallen op wanneer je deze stijlstudio binnenwandelt. De Nunos salontafels hebben een opvallend tafelontwerp, waarbij de slanke houten delen als puzzelstukken in elkaar zijn gepast. Ondanks het slanke ontwerp, kun je op deze salontafels genoeg woonaccessoires kwijt. En ook niet onbelangrijk: een heerlijk kopje koffie of een andere lekkernij.

Danny

"Kies voor een luxe uitstraling voor diverse woonaccessoires in donker rookglas."

Aan de mooie Moonshadow eetkamertafel van Seuren staan de Baani eetkamerstoelen van Leolux te stralen. De geplooide strook die over het midden van de rugleuning loopt, laat ons dan ook denken aan zonnestralen. En dan hebben we het nog niet gehad over de kleur die hier in onze woonwinkel aan het ‘shinen’ is, de gele kleur fleurt de hele ruimte op. De strook kun je tevens apart bekleden, waardoor je ook een mooi contrast kunt creëren met de overige bekleding.

Verkoopmedewerker Ben

"Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale eetkamerstoel."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.