]
Page title iconBinnenkijken

Velda is een bekende en gevestigde naam in de wereld van boxsprings, matrassen en hoofdkussens. Bij Groter in Wonen neemt Velda ook al jaren een belangrijke plek in het assortiment in. Bezoek gerust onze slaapafdeling, wij weten zeker dat deze Electrische boxspring van Velda in het oog zal springen. Want laten we eerlijk zijn, deze eye-catcher is ook écht niet te missen.

Zin in een beetje magie? Trek aan de hendel van de Barbier bureautafel van Zuiver en er gebeurt iets onverwachts! Wat eruitziet als een gewone tafel verandert ineens in een prachtig secretaire. Zo heb je het beste van beide werelden: een ruimtebesparend bureau dat je werk verstopt als je klaar bent voor wat welverdiende me-time!

Slaapspecialist Bjorn

"Een opgeruimde kamer zorgt voor extra rust. Multifunctionele ‘opbergers’ zoals de Barbier zijn ideaal voor in de slaapkamer."

Stijlstudio 4 foto 2

Op zoek naar een heel bijzondere, multifunctionele lamp? Ga dan voor de industriële Toto lamp van het Nederlandse merk Steel & Stockings. Door het handige design dient deze lamp niet alleen als lichtbron, maar óók als nachtkastje! In combinatie met de okergele Velda boxspring én het Kayori dekbed zorgt dit voor een hoop sfeer en gezelligheid in de slaapkamer.

Onze styliste

"Ga voor een boxspring in een opvallende kleur en maak een statement in je slaapkamer."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.