]
Page title iconBinnenkijken

Cynthia en haar partner Tyas stonden voor een uitdaging: het inrichten van hun nieuwe huis en het harmonieus samensmelten van hun woonstijlen. Wat doe je dan? Juist! Dan schakel je de hulp van een interieurontwerpster in. Cynthia: “We hadden hulp nodig om de enorme ruimte goed vullen met leuke meubels. We wilden iets anders en we moesten 2 stijlen combineren.” Door de positieve ervaringen van vrienden kwamen ze bij Groter in Wonen terecht, waar interieurontwerpster Sunanda voor hun aan de slag ging.

Twee woonstijlen

DIE SAMENKOMEN IN ÉÉN GEHEEL

Sunanda dook in de uitdaging van de royale woonruimte en kwam met een creatieve oplossing: een ziteiland. Hierdoor ontstonden niet één, maar twee gezellige zithoeken in de woonkamer, en dit vulde de ruimte op een prachtige manier. Toen we Cynthia vroegen met welk voorstel Sunanda haar het meest verraste, antwoordde ze: "De extra zithoek in het midden van de woonkamer. We dachten dat we er nooit zouden zitten maar zitten er nu meer dan op de bank." Deze extra zithoek harmonieert tevens perfect met het zwevende Spectral dressoir, wat resulteert in een sfeervol en functioneel totaalplaatje.

Cynthia

"Het Spectral dressoir is een echt pronkstuk in onze woonkamer."

 

Producten

Uitgelicht

Spectral Maatwerk TV-Meubels

Ontdek Spectral Maatwerk TV-Meubels bij Groter in Wonen

 

Bekijk dit merk

Spectral Maatwerk TV-Meubels bij Groter in Wonen

De woonstijlen van Cynthia en Tyas hadden een aantal overeenkomsten, waaronder de liefde voor organische vormen. Deze vormen zijn dan ook overal terug te zien, van het ziteiland tot zelfs de eetkamertafel. De eetkamertafel van Dyyk, met zijn organische tafelblad, voegt een prachtig accent toe. Door ‘m schuin in de ruimte te plaatsen, ontstaat een speels en uitnodigend geheel, met voldoende zitruimte zodat iedereen volop kan genieten van uitgebreide diners en gezelligheid.

Cynthia

"GIW heeft ons geholpen met erachter komen wat voor ons allebei werkt, dat maakt dat we ons thuis voelen."

 

Producten

Uitgelicht

COCO Maison

Ontdek COCO Maison bij Groter in Wonen

 

Bekijk dit merk

COCO Maison bij Groter in Wonen
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.