]
Page title iconBinnenkijken

Slapen, iets waar we allemaal van kunnen genieten na een drukke dag. Zeker als je van je welverdiende nachtrust mag genieten in een slaapkamer die daar optimaal toe uitnodigt. En dat is zeker het geval bij familie Schenk. “Wij zijn in het verleden altijd goed geholpen door de medewerkers van Groter in Wonen, daarom dat wij nu ook voor jullie gekozen hebben bij het inrichten van de slaapkamer.”

Uitgerust wakker worden

ELKE DAG OPNIEUW

 

Producten

Uitgelicht

De royale en luxueuze Ninety boxspring van Avek bedden vraagt meteen je aandacht bij binnenkomst in de slaapkamer van familie Schenk. De groenblauwe stoffering nodigt je uit om uren te snoozen en zorgt voor een hoop sfeer in de slaapkamer. Als we familie Schenk mogen geloven, zorgt de Ninety boxspring naast sfeer ook voor een ongekend slaapcomfort. Het beste van beide werelden, als je het ons vraagt.

Fam. Schenk

"Wij zijn erg blij met het resultaat van zowel de slaapkamer als de eethoek."

 

Producten

Uitgelicht

Het vinden van de juiste boxspring is een hele uitdaging, en gaat niet over één nacht ijs. “Er werd goed geluisterd naar onze wensen en we konden alle boxsprings uitgebreid testen op de testafdeling bij Groter in Wonen.” Een slaapkamer is natuurlijk niet compleet met alléén een bed of boxspring. Zo is een kledingkast ook vaak te vinden in de slaapkamer. De Nolte Marcato Zweefdeurkast past naadloos thuis in de slaapkamer van familie Schenk.

Fam. Schenk

"Ik had zelf al duidelijk voor ogen wat ik graag zou willen en wat ik mooi vond. Dit samen met de meubels van Groter in Wonen was een goede combinatie."

 

Producten

Uitgelicht

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.