]
Page title iconBinnenkijken

“We waren uitgekeken op ons interieur en besloten daarom de hulp van Groter in Wonen in te schakelen”. Het Interieur van familie Waber bestond vooral uit grote, donkere meubels. Hierdoor leek de ruimte een stuk donkerder en kleiner. Een ding was dus zeker: de donkere, zware meubels moesten plaats maken voor frisse, nieuwe exemplaren. En daar wist Anouk wel raad mee..

Een frisse wind

DOOR JE INTERIEUR

Het ovale karpet verbindt de bank en de twee fauteuils met elkaar, waardoor de woonkamer één samenhangend geheel wordt. Hierdoor creëer je, in tegenstelling tot losse meubels in een ruimte plaatsen, rust en ruimte. Familie Waber: “Wij hadden nooit aan een ovaal karpet gedacht. Onze woning voelt nu lichter en lijkt echt een stuk groter. Zelfs familie en vrienden die over de vloer komen valt het verschil op.”

Fam. Waber

" Anouk kwam met nieuwe, frisse ideeën die we zelf niet hadden kunnen bedenken."

 

Producten

Uitgelicht

Anouk maakte niet alleen van de woonkamer één geheel, maar ook de woonkamer en eetkamer lopen naadloos in elkaar over. Zo lijkt de eetkamertafel bijna een kopie van het ovale karpet, da’s geen toeval natuurlijk. Het is namelijk dé manier om totaal verschillende ruimtes bij elkaar te brengen.

Fam. Waber

"We genieten iedere dag opnieuw van ons nieuwe interieur."

 

Producten

Uitgelicht

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.