]
Page title iconBinnenkijken

Lilian had zelf veel ideeën wat betreft de inrichting van haar woning, maar toch had ze er moeite mee om er één geheel van te maken. De oplossing? Ze schakelde de hulp van GiW in. Interieurontwerpster Anouk ging aan de slag met aardse tinten en bracht warmte en gezelligheid in de karakteristieke woning.

Down to earth

Een rustige basis

Door gebruik te maken van ronde en organische vormen voeg je zachtheid toe aan het interieur. Zo koos Anouk voor een rond karpet en organische salontafeltjes. Niet alleen de verschillende vormen, maar ook het gebruik van verschillende materialen zorgt voor extra sfeer. Dat verschillende materialen toevoegen in je interieur niet lastig hoeft te zijn laat Anouk zien met de Nostro fauteuils van Design on Stock, waarbij ze koos voor een stoffen en leren exemplaar.

Lilian

"De kleurcombinatie in combinatie met de verschillende materialen was een verrassend voorstel van de styliste."

We vroegen Lilian wat haar favoriete meubelstukken in huis zijn, en dat zijn de eetkamertafel en eetkamerstoelen. De combinatie van de Bree’s New World Libra Tafel en de Design on Stock Gola Eetkamerstoelen is een echte match made in heaven, waardoor tafelen nog nooit zo leuk was.

Lilian

"We hadden zelf vele ideeën maar hadden moeite er een geheel van te maken."

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.