]
Page title iconBinnenkijken

Onze woonwinkel bevindt zich op 1 minuut lopen van de bushalte op de P&R van Maastricht Noord. En wat doe je dan als je op de bus staat te wachten en tijd over hebt? Juist ja, dan loop je ‘eventjes’ binnen. Zo ook Nadine, die vervolgens met een vloerkleed weer naar buiten liep. En daar bleef het uiteindelijk niet bij… Ondertussen staat hun woning vol met items uit onze woonwinkel: de bank, fauteuil, salontafels, poef, eetkamertafel, en meer! Benieuwd hoe al deze producten samen komen tot één geheel? Kijk dan snel verder…

Toeval

Bestaat niet

De bewoners houden van eenvoud, rustige kleuren en warmte in huis. Met dit als uitgangpunt ging interieurontwerpster Anouk aan de slag. Voor extra knusheid en warmte besloot Anouk voor een donkergroene muur te gaan. Nadine: “Die donkere kleur op de muur was iets wat ze zelf niet gedurfd hadden”. Om de woonkamer en eetkamer meer te scheiden werd de hoekbank van Cartel Living in een andere richting gezet, met een nóg gezelligere zithoek als resultaat. Om het plaatje compleet te maken werden de Faas fauteuil en de Luna salontafeltjes van DYYK toegevoegd. Gezellige woonkamer, check!

Anouk

"We zijn enorm blij dat we het kleuradvies van Anouk hebben opgevolgd."

De ronde en organische vormen van de Faas fauteuil en de Luna salontafels zijn doorgetrokken naar de eetkamer, om zo de eetkamer met de woonkamer te verbinden. Anouk koos voor de ronde Stella eetkamertafel van Bert Plantagie, die zorgt voor genoeg plekjes rond de tafel.

Nadine

"We hebben de inrichting altijd leuk gevonden, maar we kregen het nooit tot één geheel."

 

Producten

Uitgelicht

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.