zuiver vloerlamp

Wist je dat het Nederlandse meubelmerk Zuiver een wel heel bijzondere verzameling vloerlampen in de collectie heeft? De lampen van Zuiver zijn uniek qua design en zijn vaak gebaseerd op alledaagse voorwerpen die je nu niet meteen aan een lamp zou relateren. De ontwerpers van Zuiver halen hun inspiratie dan ook ‘gewoon’ uit de wondere wereld om hen heen. Hoog tijd om die bijzondere collectie eens nader onder de loep te nemen.

Al het goede komt in drieën

Laten we aftrappen met een bekende verschijning uit de Zuivercollectie, de Tripod. De naam behoeft eigenlijk geen toelichting; de lamp staat inderdaad op een driepoot met een hoogte van 123 centimeter. De driehoekige, spits uitlopende poten geven de Tripod een strakke basis. Zet daarop een klassiek gelijnde lampenkap en er staat iets heel bijzonders in je woonkamer. De Tripod is leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren. Zo past de Tripod moeiteloos bij elk interieur. Het zusje van de Tripod is de Highland. Deze fraaie lamp rust eveneens op een driepoot, alleen zijn de poten nu rond. De houten uiteinden zorgen voor een speelse noot. De Highland lamp is leverbaar in donkergrijs en wit. En ook de Lesley vloerlamp moet het met drie benen doen. De Lesley heeft een meer industriële look, met een gepoedercoate ijzeren driepoot. De lampenkap is in hoogte verstelbaar en de lamp is leverbaar in zwart, wit en groen.

Gebogen schoonheid

Natuurlijk heeft Zuiver nog meer moois voor je in petto. Wat vind je van de fraaie vloerlamp Arc? De Arc is een elegante verschijning, met een opvallende asymmetrische lampenkap. De boog rust op een solide metalen voetplaat. En je hebt geen onhandig gedoe met lichtpunten die niet precies boven de tafel zitten; de Arc plaats je gewoon op de plek waar jij licht nodig hebt. Leverbaar in zwart en in wit. Een andere Zuiver vloerlamp die je gezien moet hebben is de Bow. Dit is eveneens een booglamp, maar nu met een ronde, metalen lampenkap. Dankzij de gaten in de bovenkant van de kap, ontstaat een sfeervolle verlichting. De Bow is verkrijgbaar in een koperen en een messing uitvoering. Welke variant je ook kiest, deze lamp mag en zal gezien worden.

Lekker variëren

Met vloerlamp Ivy is het lekker variëren in je woonkamer. De twee spots staan in de ‘normale’ stand naar beneden gericht. Uiteraard zijn ze draaibaar en in hoogte verstelbaar. Maar je kunt de boel ook op zijn kop zetten; letterlijk. Draai de spots om en de lichtstralen schijnen naar boven. Ideaal om elk donker hoekje in huis van sfeer te voorzien. De Ivy heeft dankzij de gekozen materialen en kleuren (messing, essenhout en wit) een frisse en Scandinavische look. Zoek je toch een meer bescheiden lamp die ongetwijfeld tóch de aandacht op zich weet te vestigen? Dan is de Shelby jouw lamp. Een klassiek getinte lampenkap op een sierlijk metalen voetstuk, meer heb je eigenlijk niet nodig in living, study of office. De Shelby kun je bestellen in wit, grijs en taupe. Wij zijn verkocht! Jij ook?

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE