zuiver tafellamp

De lampen in de collectie van Zuiver zijn eigenlijk allemaal bijzonder. Het maakt daarbij niet zo veel uit of je een wandlamp, een plafondlamp of een staande lamp van Zuiver kiest. Elke lamp heeft iets waardoor hij of zij opvalt; het is per slot van rekening niet het eerste het beste merk, het is Zuiver. Bij de tientallen lampen die je op www.zuiver.com kunt ontdekken, zitten ongetwijfeld exemplaren die jou kunnen bevallen. Tijd dus om eens te kijken of er een match is.

Verlicht je tafel

Zuiver heeft een groot aantal lage staande lampen in de collectie. Zo’n Zuiver tafellamp kun je bijvoorbeeld gebruiken als sfeer- of leesverlichting, maar je kunt ‘m natuurlijk ook op je bureau zetten; dan wordt het een werklamp. Een schoolvoorbeeld van zo’n werklamp is de Reader desk lamp. Het is eigenlijk een klassieke bureaulamp, maar gelukkig heeft Zuiver er een punt van gemaakt… aan gemaakt, eigenlijk. Het puntje op de lampenkap geeft net die speelsheid die je bij een standaard bureaulamp mist. Hij is leverbaar in geel, zwart, wit en koperkleur. Uiteraard is de lamp uitgebreid verstelbaar. Een andere beauty is de Lub desk lamp. De verstelbare ijzeren voet en arm zijn uitgevoerd in mat zwart, de lieflijke lampenkap daarentegen blinkt je tegemoet. De Lub heeft drie lichtstanden, zodat je altijd de ideale lichtsterkte bij je werkplek hebt.

Optimale sfeer

Een ware klassieker in de collectie van Zuiver is de tafellamp Tripod. Dit is het kleine zusje van de bekende vloerlamp. Net als de grote versie staat deze table lamp op een fraai vormgegeven driepoot, die in dit geval leverbaar is in hout, maar ook in zwart of in wit. Over de hoogte van die driepoot is natuurlijk nagedacht; je tafel wordt perfect verlicht. De klassieke lampenkap zorgt voor een optimale sfeer aan jouw tafel. Bijzonder bijzonder is ook de Mai tafellamp; het lijkt wel kunst. Misschien doet de Mai je denken aan zo’n ouderwetse microfoon, als de lamp is uitgevoerd in zwart. In koper of messing lijkt het alsof je de zon in huis hebt gehaald. De verlichting is spectaculair, alsof de eerste zonnestralen door het dichte bladerdak van een bos dringen. Maar ook als de lamp niet brandt, is de Mai een fraai object voor in huis. Deze lamp is leverbaar in een Small en een Medium uitvoering.

In the spotlight

We lichten er nog twee uit. Of eigenlijk doen de lampen dat zelf: de Zuiver tafellamp Marlon en de Shady. Het ranke onderstel en de telescoopachtige spot maken van de Marlon een opvallende verschijning. Met deze lamp richt je de aandacht op precies die plek waar jij dat wilt. Leverbaar in zwart of gegalvaniseerd ijzer. Het houten dopje bovenop de lamp geeft Marlon net die speelse twist. De Shady is misschien wel de meest vrouwelijke lamp in de collectie van Zuiver. Je hoeft niet veel fantasie te hebben om in de elegante kap vrouwelijke lijnen te ontdekken. In combinatie met het lichtvoetige onderstel, is dit met recht een beauty voor in je huis.

Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE