Zuiver poef

Het Nederlandse meubelmerk Zuiver staat voor pure en eigentijdse meubelen. Trendy meubels en accessoires met een Scandinavische twist en makkelijk te combineren met allerlei stijlen. Zuiver heeft onder andere tafels, lampen, eetkamerstoelen, karpetten en wanddecoratie in de collectie. En als je ’s avonds lekker languit wil liggen in je favoriete fauteuil, dan kun je je voeten kwijt op een Zuiver poef of hocker.

Chill out!

Is het niet heerlijk om ’s avonds voor de tv te chillen met een goed glas wijn en een lekker knabbeltje? En als je dat ook nog met de voetjes omhoog kunt doen, wordt het helemaal top. Dat weten ze bij Zuiver ook. Bij de fraaie, hoekig gelijnde fauteuil Uncle Jesse, die sowieso een fantastisch zitcomfort biedt, is een bijpassende hocker leverbaar. Als je de fauteuil hebt of aanschaft, kun je voor de hocker dezelfde kleurstelling kiezen. Maar je kunt de hocker ook los kopen en als poef of bijzetstoel gebruiken. Uncle Jesses hocker gaat moeiteloos op in jouw interieur.

Luie zak?

Nee, we zijn niet aan het schelden. Zo heet de loungestoel van Zuiver vrij vertaald: Lazy sack. Het is een gezellige goedzak waar je heerlijk in weg kunt zakken. Van de Lazy Sack kun je een poef (in leer of stof) verkrijgen: heerlijk zacht en zó comfortabel. En dan is er nog de kingsize bank King, een kolos van een bank waar je eveneens een royale hocker van kunt bestellen. Zuiver heeft meer, veel meer. Kijk op de website en kom naar Groter in Wonen. Daar vind je Zuiver in al zijn schoonheid.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK