zuiver kast

Je hebt kasten én je hebt Zuiver kasten. En laat die laatste categorie nu net een behoorlijke portie mooier en aparter zijn dan de eerste. Reden te meer dus om die kasten eens beter te bekijken. Dressoir, tv-kast of wandkast; in de collectie van Zuiver vind je ongetwijfeld de opbergruimte die bij jouw interieur past. Het Nederlandse meubelmerk Zuiver staat voor eigentijdse en pure ontwerpen.

Coole Cody

Bekijk de Cody eens goed en laat de fraaie lijnen op je inwerken. Wie van de Scandinavisch stijl houdt, moet wel verliefd worden op Cody. Deze Zuiver kast is leverbaar met twee deurtjes of met twee laden. Wat jij wil. Er is ook een lagere variant als sideboard. Wat Cody volgens ons zo mooi maakt? De fraaie rondingen, de combinatie van wit met een lichte houtkleur en de elegante uitstraling. Cody is niet voor niets al jaren een topper in de Zuiver collectie.

Liever modern?

Hou je van modern en strak? Dan is de sideboard Travis wellicht jouw keuze. Een dun bovenblad, een strak zwart onderstel en dito handgrepen en het donkere hout maken Travis tot een dressoir dat gezien mag worden. En hou je van wijn? Dan is er ook een Travis wijnkast. Compleet met een handig rek voor je wijnglazen en genoeg ruimte voor jouw lekkerste wijnen.

Uiteraard zijn er meer kasten te vinden in de collectie van Zuiver. Bij Groter in Wonen weten we er alles van. Kom dus informatie inwinnen en inspiratie opdoen bij de tofste woonwinkel in Maastricht.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK