Zuiver hanglamp

De meubelontwerpers van het meubelmerk Zuiver volgen graag de nieuwste trends op het gebied van meubeldesign. Vervolgens geven ze een onmiskenbare Zuiver-twist aan hun meubels en woonaccessoires. Dat maakt Zuiver puur en eigentijds. En misschien past dat wel prima bij jouw stijl. De hoogste tijd dus om eens kennis te maken. Wie weet staat, ligt of hangt er binnenkort een echte Zuiver in je interieur te pronken.

Lampen die opvallen

Zuiver heeft diverse lampen in het gamma: hanglampen, vloerlampen en tafellampen. Ze onderscheiden zich door een uniek en gedurfd design en de bijzondere combinatie van materialen waarmee ze gemaakt zijn. Een lamp van Zuiver zie je in elk geval niet snel over het hoofd. En dat is maar goed ook; de Zuiver-lampen zijn veel te mooi om niet gezien te worden. Een lamp van dit merk in je woonkamer, slaapkamer of loft geeft de ruimte sfeer.

Die hangt er mooi bij

De Zuiver hanglamp Cable Drop ziet eruit alsof ze van geweven touw gemaakt is. Optisch bedrog: de metalen structuur is omwonden met papier. De Cable Drop ziet er fraai uit en door de transparantie is de lichtopbrengst uitstekend. De lamp Marvel oogt eenvoudiger qua vorm, maar door de materiaalkeuze wordt het toch een eyecatcher. Buiten- en binnenkant zijn koperkleurig, waardoor een warme, sfeervolle lichtgloed ontstaat. De Mora S is een strakke designlamp met koperen kap en stoffen snoer. Dankzij het compacte formaat ideaal om in meervoud op te hangen. Bekijk ook de Trust: ze lijkt zo eenvoudig, maar wie goed kijkt, ziet dat dat niet zo is.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK