zuiver accessoires

Ook voor de fraaiste woonaccessoires kun je bij het Nederlandse meubelmerk Zuiver terecht. Kussens, klokken, vazen of spiegels; met de decoratieve meubelstukken van Zuiver maak je je interieur pas echt af. Voor elke woonstijl is er ruim voldoende keus in de collectie. We zullen natuurlijk niet alles verklappen, maar enkele bijzondere accessoires willen we je zeker niet onthouden.

Zoals het klokje thuis tikt…

Zuiver is graag bij de tijd. De staande klok Humongous is Zuivers interpretatie van grootvaders klok. Met een klassieke klepel en een duidelijke wijzerplaat, maar met een uiterst moderne twist. Of de keramische klok Cute: wat een schatje! Leverbaar in roze en groen, altijd met gouden wijzers. En dan is de Cork. De naam verklapt het natuurlijk al: deze klok is gemaakt van kurk. Je vroeg je nog nooit zo vaak af hoe laat het is.

Comfortabele kussens

Bijzonder zijn ook de kussens van Zuiver. Gebruik ze om nóg comfortabeler te zitten of liggen óf om je interieur te verfraaien. Of voor allebei, omdat het kan. Jij weet welke stijl bij jou past, jij bepaalt welk kussen bij die stijl past. Ga je voor de kleurrijke Club of Miami. Of voel he meer voor de heerlijk zachte Frills of Fringe. Of de stijlvolle Diamond, een kussen dat in heel veel mooie kleuren verkrijgbaar is.

We kunnen nog zo veel meer toffe Zuiver accessoires noemen. Maar misschien is het beter als je zelf op ontdekking gaat. Je weet nooit welk moois nog allemaal op je pad komt.

Inschrijven Nieuwsbrief

VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Voornaam

Achternaam

E-mail *

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Nieuwsbrief popup bg Groter in Wonen
Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK