woonwinkel Maastricht

Raak je het spoor bijster op de woonboulevard? ‘Zo zie je alles’, maar uiteindelijk vind je niets? Zoek je een meubelzaak waar persoonlijk advies écht persoonlijk is? Breng dan een bezoek aan de leukste woonwinkel van Maastricht: Groter in Wonen.

Woonwinkel met historie

Groter in Wonen bestaat sinds 1973 en mag zich op basis van die rijke ervaring met recht een specialist in meubels noemen. Daar zijn we trots op. Onze meubelwinkel is niet alleen groot in oppervlakte, met meer dan 6000 vierkante meter aan ideeën voor een fantastische woninginrichting. We willen ook groot(s) zijn in het luisteren naar jouw woonwensen, in het geven van persoonlijk advies en in het bieden van adequate service.

Moderne woonwinkel

Aan de rand van Maastricht vind je onze geheel vernieuwde woonwinkel. Ruim, modern en overzichtelijk. Geen dertig bankstellen naast elkaar, want dan zie je door de banken je woonkamer niet meer. Wij kijken graag met je naar het totaalplaatje. Aan de hand van jouw woonwensen en onze expertise bekijken we de mogelijkheden om zo tot de ideale woninginrichting te komen. Onze belevingsstudio’s zijn ingericht om je zoektocht zo makkelijk mogelijk te maken.

Groter in Wonen

Onze woonmensen luisteren goed naar jouw woonwensen. We geven advies op maat, we zijn transparant, eerlijk en duidelijk. We zijn makkelijk bereikbaar en we hebben een eigen bezorgdienst, die de meubelaanwinst(en) thuis aflevert. Nieuwsgierig naar een unieke Groter in Wonen-experience? Aarzel dan niet en breng een bezoek aan onze vernieuwde woonwinkel. Of neem een kijkje op onze website www.groterinwonen.nl

Groter in Wonen 938

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK