Gorissen Sfeervol Wonen stapt in bij Groter in Wonen

GROTER IN WONEN GROEIT!

GROTER IN WONEN GROEIT!

Neem contact met ons op

Met ingang van 1 april 2021 is Gorissen Sfeervol Wonen onderdeel van Groter in Wonen. De twee familiebedrijven bundelen hun krachten om nóg mooiere en completere interieurs te verwezenlijken. Voor wooninspiratie en interieuradvies ben je bij Groter in Wonen aan het juiste adres, Gorissen Sfeervol Wonen weet al 50 jaar van wanten als het over woninginrichting gaat. Gordijnen, jaloezieën, shutters, pvc-vloeren, laminaat, behang, teakwalls; voor elke ruimte, voor elke stijl en dus voor elk interieur vind je hier wat je zoekt. 

De verworven kennis en ervaring, de gedeelde passie voor het creëren van mooie, sfeervolle interieurs, de gezamenlijke drang om de best mogelijke kwaliteit en service te leveren zijn bij elkaar gebracht en dat gaat nóg meer waanzinnig toffe en vooral complete interieurs opleveren.

Neem contact met ons op
Raamdecoratie Zonwering Vloeren Interieuradvies
Raamdecoratie bij Groter in Wonen
Zonwering bij Groter in Wonen
Vloeren bij Groter in Wonen
Interieuradvies bij Groter in Wonen
Onze Merken
Logo Hooked on Walls

WONINGINRICHTING: MAAK HET PLAATJE COMPLEET!

Groter in Wonen is gevestigd aan de Galjoenweg in Maastricht, Gorissen Sfeervol Wonen vind je op de vertrouwde plek aan de Stationsstraat in Gronsveld. Voor meubels en woonaccessoires voor woon- en slaapkamer is de sensationeel vernieuwde woonwinkel in Maastricht the place to be. Voor alle andere ruimtes in huis overigens ook… Onze adviseurs op het gebied van wonen en slapen staan te popelen om je te ondersteunen in jouw zoektocht naar een comfortabel bankstel, een toffe eethoek of een boxspring om van te dromen. Heb je iemand nodig die de complete look en feel van jouw interieur omtovert tot een plaatje dat in een woonmagazine of lifestyleprogramma niet zou misstaan? Onze interieurstylisten zijn op de hoogte van alle trends en laten hun ontwerptalenten graag los op jouw huis. En dankzij de krachtenbundeling met Gorissen Sfeervol Wonen maak je het plaatje thuis nu helemaal compleet!

LEEF JE UIT! DAT DOEN WIJ OOK…

We doen er dus een flinke schep bovenop. De meubels, de accessoires en het ontwerp scoor je in Maastricht; in Gronsveld maken we je interieur af. Hier kun je terecht voor de stoffering van je woning, of woningstoffering, zoals dat in de wereld van meubels en interieurinrichting heet. Wij noemen het graag woninginrichting. We hebben het natuurlijk over gordijnen, shutters, zonwering, vloerbedekking, behang, wandtegels en meer. De vloeren, de muren, de ramen, de lichtstraat en de plafonds worden in een compleet en stijlvol interieur immers niet over het hoofd gezien. We bespreken de talloze mogelijkheden graag met je, zowel in Maastricht als in Gronsveld. De afstand tussen onze winkels is klein, de lijnen zijn nog veel korter. We zijn niet voor niets één grote woonfamilie.

Graag ontvangen wij jullie in Maastricht voor wonen en slapen en in Gronsveld voor vloeren, zonwering en raamdecoratie. Voorlopig nog op afspraak! Achter de schermen zijn we druk in de weer om de websites samen te voegen. Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Klik dan op de link bovenaan de pagina. 

lees meer lees minder

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie policy pagina. OK