Groter in Wonen

Woonwinkel
Groter in Wonen biedt u inspirerende woon ideeën op een gebied van maar liefst 6000m2. Met deze oppervlakte doet onze woonwinkel de naam 'Groter' zeker eer aan. Wij bieden u interieur aan voor wonen en slapen.

Assortiment
Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten stijlen en prijsklassen. Onze hoofd stijlen zijn modern, klassiek en lifestyle.

De shop-in-shop van Henders & Hazel biedt een compleet woon assortiment van onder andere banken, stoelen, fauteuils, kasten, tafels tot en met de aankleding en de finishing touch in accessoires. Henders & Hazel biedt een overwegend lifestyle concept. Het concept is ontwikkeld voor voornamelijk starters, jonge gezinnen met een bewogen leven die thuis ontspanning en rust zoeken maar niet teveel willen uitgeven aan meubelen. Het aanbod is steeds verfrissend, nieuw, kleurrijk en geïnspireerd door verschillende invloeden over de hele wereld. Vanwege de relatief lagere prijzen en het vernieuwende aanbod is het mogelijk sneller dan gemiddeld te wisselen van interieur.

Onze eigen huisselectie noemen wij de "Ster collectie". Een aanbod door onszelf uitgezocht waarin we steeds op zoek zijn naar moderne, klassieke en lifestyle meubelen voor wonen en slapen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ons aanbod proberen wij regelmatig te vernieuwen in alle verschillende soorten stijlen. Dit gegeven biedt ons de mogelijkheid vaker dan andere woonwinkels acties en kortingen te kunnen aanbieden. Groter in Wonen heeft een Sale-afdeling waarin dus altijd wel afgeprijsde meubelen staan. Het concept is vergelijkbaar met Henders & Hazel maar biedt een breder aanbod qua stijlen en mogelijkheden. Groter in Wonen hecht veel waarde aan maatwerk en kan klanten hierdoor unieke meubelen aanbieden. De Stercollectie biedt een luxe kwaliteit voor een mooie prijs.

De luxe merken die wij hebben bieden een extra beleving aan onze woonwinkel. Merken zoals Pode, Zymbioz, Karat, Fatboy, Ruby Fires, Tulipa en Stressless op onze woonafdeling zijn merken die de woonkamer echt afmaken. Voor klanten die op zoek zijn naar een luxe product en net even iets meer willen geven om hun woonkamer af te maken. Op onze slaapafdeling hebben wij de luxe merken Tempur, Avek, Nolte, Zondag, Vroomshoop en Velda om u een compleet ontspannen nachtrust te geven.

Personeel
Groter in wonen beschikt over vakkundig personeel dat over de jaren heen heel wat ervaring heeft opgedaan. Ons personeel is gespecialiseerd in wonen en slapen en kan u daardoor een eerlijk en passend advies geven aansluitend op uw wensen. We proberen hiermee uw zorgen helemaal uit handen te nemen en u een full service te bieden van A-Z. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

 
Terug naar boven
Groter in Wonen
"/>

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u in onze Cookie policy. OK