w schillig

Willi Schillig legde in 1949, samen met zijn vrouw Trude, de basis voor het inmiddels gerenommeerde en internationaal bekende meubelmerk W.Schillig. Wat begon als eenvoudige mandenmakerij is uitgegroeid tot een concern met honderden medewerkers, vier meubelfabrieken en een wereldwijde export. Bij W.Schillig worden banken, loungestoelen, fauteuils en tafels met de hand gemaakt. In de meubelen is 70 jaar ervaring en vakmanschap verwerkt en dat zie en voel je. Bij W.Schillig worden de meubels alleen geproduceerd van en met de beste materialen door eersteklas vakmensen. Het design is tijdloos, maar altijd trendy. Maar het allerbelangrijkste in de filosofie van W.Schillig is dat de zitmeubels een ongekend (en onvergelijkbaar) zitcomfort kennen.

Tot ziens in onze woon- en slaapwinkel in Maastricht!

bezoek onze winkel

Sfeerfoto W.Schillig

Luxe voor iedereen

De firma Schillig zorgde er voor dat leren meubels betaalbaar werden voor meer mensen. Leer is een uitdagend en waardevol materiaal. Iedere stap in het bewerkingsproces moet met de grootst mogelijke zorg worden behandeld. De vakmensen van Schillig verstaan hun vak als geen ander; met liefde voor het vak, een groot verantwoordelijkheidsgevoel en uitzonderlijke vaardigheden maken ze van elk leren meubel een juweeltje. Maar meubels moeten niet alleen maar mooi zijn. Ergonomie en zitcomfort spelen een zeer belangrijke rol bij het vervaardigen van W.Schillig meubelen. De ontwerpers van W.Schillig hechten veel waarde aan dat comfort. En wat ze ook niet uit het oog verliezen, is dat meubels betaalbaar mogen zijn.

Imposante collectie

De talloze modellen banken, zetels en tafels van W.Schillig zijn overzichtelijk ondergebracht in verschillende modules, bijvoorbeeld Urbanstyle, een collectie voor jongeren. Óf voor ouderen die jong van geest zijn. Of Sofashion, een collectie frisse, eigentijdse en bovenal zeer comfortabele sofa’s, waaronder de award-winnende bank Finn en de elegante Riccardoo. Wil je liever je eigen zitmeubel samenstellen, dan is Modular Living jouw collectie. Met de modellen Alexx en Lazy creëer je bijvoorbeeld de hoekbank van je dromen. Dankzij het veelzijdige, modulaire systeem zijn de mogelijkheden enorm. Voor wie waarde hecht aan comfortabel en ontspannen tafelen, is er de collectie Seat & Eat. Op eetkamerbanken Chloé of Alma blijf je met gemak uren natafelen. Maar ook eetkamerstoelen Lotta en Jakob vallen onder de categorie ‘langzitters’. En zet je die bank of stoelen aan eettafels Gunnar of Haakon, dan kan het diner met familie of vrienden écht niet meer stuk.

Alleen relaxen

Dat ‘alleen’ kan twee betekenissen hebben: dat je puur relaxt of dat je dat lekker in je eentje doet. Op de collectie Solitaire van W.Schillig zijn beide betekenissen van toepassing. Deze fauteuils heb je helemaal voor jou alleen én je kunt er formidabel in ontspannen. Draaifauteuil Salsaa is heerlijk zacht, maar geeft toch optimale steun. Ook aan mensen met een gevoelige rug. Deze fauteuil is leverbaar in een small, een medium en een large uitvoering. Klap de rugleuning achterover en de beensteun omhoog en het grote genieten kan beginnen. En bekijk ook eens de chaises uit de collectie Daily Dreams; droom je al weg?

Groter in Wonen is een van de dealers van W.Schillig. De uitzonderlijke kwaliteit, de uitstekende garantievoorwaarden en natuurlijk dat sublieme comfort zijn eigenschappen waar wij ons bij Groter in Wonen meer dan prima in kunnen vinden. Breng een bezoek aan woonwinkel Groter in Wonen en laat je door onze interieuradviseur inspireren door de wondere wereld van W.Schillig. En meer…

lees meer lees minder
Inschrijven Nieuwsbrief
VOLG DE LAATSTE WOONTRENDS

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.


Inschrijven

* velden verplicht

Logo Groter in Wonen

Schrijf je nu in voor de inspirerende GIW-nieuwsbrief en je krijgt

€ 10,- KORTING

geldig bij besteding van minimaal
€ 150,- in onze woonwinkel.

Het product is nu toegevoegd aan je verlanglijstje.
productnaam
GA NAAR VERLANGLIJSTJE